Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 40 gün normal rapor hakkın var bu bittiğinde heyet raporu alman gerekir. Ki heyet raporunun sınırı yoktur. Alabildiğin müddetçe kullanabilirsin. Ama bildiğim kadarı ile 1 ayı geçen heyet raporu almaya kalkarsan hastaneye yatış yapman gerekiyor.
doğum iznim bitti öğretmenim bir senede 40 gün rapor alabiliyoruz ancak bu dolunca o sene içinde tekrar rapora ihtiyaç duyulduğunda ne yapmamız gerekiyor süreç nasıl işliyor?
tek hekim raporuna mı karar verdiniz. Rapor konusunu halledebilmenizi sizin kadar istiyorum gerçekten. çünkü sizi çok iyi anlıyorum. Umarım bebeğiniz için bir kolaylık verir rabbim
40 günü de 20 artı 20 diye biliyorum ben
birsey sorucam şimdi benim doğum iznim pazar günü bitiyor.pazaretesi rapor alıcam.okuldaki işleyiş nasıl olacak bilgisi olan var mı acaba.pazartesi okula gidecekmiyim ne yapıcam yani
doğum iznim bitti öğretmenim bir senede 40 gün rapor alabiliyoruz ancak bu dolunca o sene içinde tekrar rapora ihtiyaç duyulduğunda ne yapmamız gerekiyor süreç nasıl işliyor?
psikiyatriye gidip durumu aynen anlattım canım 45 gün verdi ama utana sıkıla anlattım bunun etik olmadığını içimin dinen ve vicdanen çok huzursuz olduğunu söyledim iyice boşalttım içimi devleti yerden yere vurduk ikimiz başka biri olsa kapıdan kovarım ama bir anne ve çocuğu söz konusu ben içim çok rahat veriyorum dedi hatta bana pek iyi görünmediğimi söyledi ilaç yazıyım dedi çok yıpranmış görünüyorsun dedi bu halle derslere girmen de ne kadar faydalı olabilirsinki dedi allah razı olsun verdi
21. gün heyet raporuna girer
evet 20 20 şeklinde kullanılabiliyor rapor hakkı
ben oğlumda heyet raporu alabilmiştim.
şimdi alabilir miyim bilmiyorum
En son değişikliğe göre 11. gün heyete giriyor arkadaşlar. Eskiden 20 günden sonrası heyete giriyordu. Lütfen iyi araştırın "tek hekim raporu ile bir defada en çok 10 gün istirahat verilebilir."şeklinde değişti.
peki arkadaşlar sormak istediğim birkaç şey var. Birincisi heyet raporu olmaksızın 40 gün iznimiz var ve bunu 10+10+10+10 kullanabiliyoruz, doğru anlamış mıyım? benim bugün itibariyle doğum iznim bitti ve doktorumdan 10 günlük rapor aldım ama o bana bu bittikten sonra bi 10 gün daha verebileceğini, sonra rapor hakkımın bittiğini söyledi. kafam karıştı. bu 10 günlük raporları farklı doktorlardan mı almalıyız? (bu arada izin hakkı sözleşmeli ve kadrolu için değişiyomu bilmiyorum ama hani eğer değişiyorsa ben kadroluyum)
İkincisi eğer bizim bi sene içinde kullanabileceğimiz 40 gün raporumuz varsa, bunu 5+5+5+5+... şeklinde kullanamaz mıyız?? hani hep pazartesileri başlasak, haftasonunu dahil etmesek, böylece izin süresi uzasa heyet raporuna ihtiyaç duymasak?? çokmu çok oldum, uyanıklık mı yaptımm:97::97: bilmediğimden soruyorum vallahi, saçma bişey söylüyosam affola:44::44:
Üçüncüsü, şimdi benim temmuz başına kadar 65 güne ihtiyacım var, 40 günü normal rapor alabiliyosam, kalan 25 için heyet raporu alabilirmiyim?
Ve son olarak, Ankara'da veya Eskişehir'de ikamet eden arkadaşlar, bu gibi durumlar için heyet raporu veren bir doktor tanıdığınız varmı?
Arkadaşlar lütfen bilgi verirseniz çok çok sevinicem, duacınız olucam :) 3buçuk aylık prensim Çağatay'ın yüzü suyu hürmetine... :)