MEMORİALL sayfası benim için kapandı lütfen görüslerinizi bildirinizz

Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU > Kadın & Çocuk Sağlığı > Tüp Bebek Özel Bölüm
Tüp bebek fiyatlarıda indirim istiyoruz

kızlar acil destek bekliyoruzz

deniz söylediklerinin çoguna katılıyorum............................ben memorıale gitmeden önce 2 kez başka bir merkezde denedim ve orayla kıyasladıgımda memorıal müthiş ötesi..................ama gizmonunda dedigi gibi çok fazla ilgi ve zor hastalar geldigi için beklenildigi kadar arkalarını soruşturmuyorlar.........ama
ben böyle güzel ilaç takibi.böyle hemşire alakası,doktorun senin sordugun her soruya güvenle cevablaması,hormon seviyelerinin düzenlenmesiyle ilgili.......herşey profesyoneldi bence.........
eksikleri sadece labaratuvar görevlileri gerekli bilgiyi sana sen sormassan söylemiyo..yani orda bir iletişim bozuklugu var........ama eminimki oranın labaratuvarı türkiyenin en iyisidir.........
şuan ben burdada yazılanlarla gitmeyi çok düşünmesemde eşim çok çok istiyor........biliyorsunuzki tüp bebekte dini açıdan güvende çok önemli...biz bu yüzden tekrar memorıale ((paramız olunca)) gitmeyi düş.

nzmyhn ben beklenilen ilgi ve özellikle de transfer sonrasının araştırıldığı bir hastane var mı bilmiyorum. ben aşılamadan sonra memorial ı aramadım. nasıl olsa aşılama diye önem vermedim ama hemşire yine de arayıp test sonucumu istedi. eh bu da birşeydir. tüm merkezler ancak yeni bir tedavi için gittiğinde tekrar ilgilenmeye başlıyorlar. evet memorial çok yoğun ve kadın olsun erkek olsun zor hastaların gittiği bir merkez. ben illa sahibi şudur o nedenle dini yönden amerikana bahçeciye acıbademe göre daha güvenlidir diye düşünmüyorum daha doğrusu diğerleri daha az güvenlidir diye düşünmüyorum ama ekibin labaratuarın hemşirelerin yeterli derece iyi olduğunu düşünüyorum.

canım muayenesi hastanenin içinde tüp bebek bölümünde...istediğin testleri yapıyor,hatta şüphelendiği şeyler varsa onların bile testini yaptırıyor..çok bilgili bir doktor,biraz dişini sık beraber gider yaptırırız..bizde yaza doğru yaptırmayı düşünüyoruz..birbirimize destek oluruz..bir de benimle beraber tüp bebek deneyen arkadaşlarım hamile kalıyor..espiri yapmıyorum çok ciddiyim..her yaptırdığım tüp bebekte yanımdaki arkadaşlarım hamile kaldı ve şuan doğurdular..yanımdakilere şans getiriyorum:))) sanada getiririm belki kim bilir:))

bu arada dört gebzeli olduk. arkadaşın biri daha yazmış gebze deyim diye: bu arada reglinin 3. günü yapılan testler var ya fsh e2 tsh gibi onlar kocaeli ünv yapılıyor mu? bu testleri sana yazmaları için özel muayenehanesine mi gitmek gerekiyor? benim abim kocaeli ünv çalışıyor ama gebze ye uzak diye hiç tahlil için gitmedim. aslında randevu almam kolay.

işte gebzeli arkadaş hoşgeldin bakalım:)

canım kusura bakma görmemişim mesajını,ben marmaradan hiç memnun kalmadım.orada yaptırdığım için bin pişmanım..
benim çikolata kistlerim var,doktor önce bunu eritmemiz lazım sonra tüp bebek yaparız dedi...beni doktor nasıl menopoza sokmaya çalıştı biliyormusunuz? 3 ay doğum kontrol hapını kesmeden kullandırarak..bütün hormon dengem alt üst oldu..
kocelinde ki doktorum da beni menapoza soktu.. bana 1 iğne verdi aylık kullanıyordum bu iğneyi 3 ay her ay o iğneyi vurularak menopoza girdim..ama marmara bana hiç ilacı kesmeden d.kontrol hapını 3 ay kullandırarak menapoza soktu...kocaelideki doktor şok oldu böyle bir menapoza sokma yöntemini duyunca..
ben orada inan bana doğru düzgün hamile göremedim...hani iftira atmış gibi de olmayayım ama hiç memnun kalmadım..
hatta bir anımıda anlatayım ben negatif sonucu aldığımda doktora gittim ve doktor bey bu 2.negatif sonucu alışım. neden olmuyor araştıralım dediğimde bana bozuk para al eline ve yazı tura at her zaman yazı gelicek değil tura da geleceği gün olur dedi..biz eşimle bunu duyunca şok olduk ve bir daha asla o hastaneye gitmedik..yazı tura atıcaksam ben niye tüp bebek yaptırayım oturup tevekkül ederim..

canım bunlar için kocaeline gitmene gerek yok..gebze devlet hastanesinin kadın doğumcularına gittiğinde de bu testleri yazıyorlar..ben hep öyle yaptırdım testlerimi..hatta adet olmayı bekliyorum adet olayım 3.günü gidip yaptırıcam..sırf bu testler için oralara kadar gidip eziyet çekmene gerek yok..ama rahim filmi için gidebilirsin

gullucan sen gebzenin neresinde oturuyorsun canım?ben mutlukente oturuyorum hatta mutlukentte oturan burada tanıştığım bir arkadaşımlada görüşücez..inşallah sende mutlukenttesindir:))

bende sadece fikrimi belirtmek istiyorum bende aksine süleyman beyden çokk memnun kaldım ilkdefa adam akıllı tedavi yapan dr olarak görüyorum kendisini sonucum negatif olsaydı yinede süleyman beye giderdim ben kendisinden okadar memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…