- 3 Ağustos 2016
- 34
- 2
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy canım çok çok teşekkür ederim. Güle güle kullan :))Tavuk_suyu_ arkadasimdan aldigim urun gayet temiz guzel ve ozenle paketlenmisti. Bu alisveristen cok memnun kaldim. Sizlerede tavsiye ederim.
Sagolasin hayatim. Umarim guzel alisverisimiz olur yine.Ayy canım çok çok teşekkür ederim. Güle güle kullan :))
Sonunda bir alışverişim yazıldı buraya Allahım çok mesudum güle güle kullanın inşallah teşekkür ederim ince davranışınız için.merhaba,
kızım için mylittlebird arkadaştan ayakkabı aldım.çok güzel tertemiz geldi ürün.anlastıgımız günde gönderdi..çok teşekkür ederim.seninle alışveriş çok keyifliydi:)
Siyahzambak6 Canım güzel yorumların için çok teşekkür ederim. Alışverişten memnun kalmana, ve buraya yazma inceliği göstermene çok sevindim. Neye ihtiyacın olursa, bana yazman yeterli... Tekrar beklerim.P pina colada 'dan alışverişten çok memnun kaldım. hem fiyatlar çok uygundu öyle olmasına rağmen hediyem bile geldi. hemde güleryüzlü ve ilgiliydi. teşekkürler..
başka türlü olsaydı içim rahat etmezdi,güle güle kullanınS suslu sirine hiçbir zorunluluğu olmamasına rağmen, biraz kullanılmış diye belirtmiş ve kabul etmiş olmama rağmen dürüstlüğünden ödün vermeyerek ürünü ücretsiz gönderdiği gibi başka bir ürünü de ekleyerek gönlümü fethetmiştir!
Ben şimdi ondan memnun olmayayım da kimden olayım?
Teşekkür ederim. Benim içinde güzel bir takastı.-GiTaH- yaptigimiz takastan memnun kaldim guvenilir uye
ve gonderdigi urun yaninda hediyede gonderdi
İyi günlerde kullan canim
Merhaba,merhaba editorlerden yada bilenlerden yardim istiyorum..siteden bestas pirlanta satabiliyor muyuz.. hic takmadigim bes tas pirlantami satnak istiyorum ama yasak midir bilemedim Mune
tesekkur ederimMerhaba,
altın satışı uygun değil maalesef.