- 28 Haziran 2007
- 2.135
- 1.287
- 333
- Konu Sahibi egeninhamsisi
-
Biraz da şans sanırım özlem..
Benim 16 yıldır kullandığım mehtap marka bir kalıbım var içi teflon.Sadece yağlayarak kullanırım asla yapışmaz.Etrafımda ki pek çok kişi annem dahil, kalıplarına un serpmeden çıkaramadıklarından, un serpseler bile yapıştığından ya da keklerinin hiç kabarmadığından şikayetçi olurlar.Bense maaşallah hiç bu tür problemlerle karşı karşıya kalmadım..
Silikon kalıbı yağlamaya gerek yok annem de kullanıyor,biliyorum.Yalnız silikon kalıp ta olsa diğer kalıplar da olsa kesinlikle soğumadan çıkarma,yarısı kalipta kalabiliyor.Gerçi ne hikmetse ben bazen acele edip çıkarıyorum benim kalıp bana hiç sorun çıkartmıyor..
Mehtaptan şaşma ben kullanıyorum pat diye çıkıyor sıcakken bile...
Silikon kalıp tam bir fiyasko ben 30 lira verdim ama 5 para etmezmiş.
ben birçok markadan sonra tupperware silikon kalıp aldım çok memnunum.kalıbı yağlamaya bile gerek kalmadan kolayca keki çıkarıyorum.hem de çok güzel kabartıyor.tavsiye ederim
Cemin hiçbir ürününü avsiye etmem, teflon tencere takımını aldım yapışmaz kısım deforme oldu yapıyor artık.
ben birçok markadan sonra tupperware silikon kalıp aldım çok memnunum.kalıbı yağlamaya bile gerek kalmadan kolayca keki çıkarıyorum.hem de çok güzel kabartıyor.tavsiye ederim
Kesinlikle tefal. Hele dikdörtgen kalıba biz yağın zerresini bile sürmüyoruz. Hem güzel pişiyor hem hemen çıkıyor.
buna üzüldüm.. çeyizime cemin kek kalıplarını ve teflon tencere setini aldım güvenerek.. ne kadar süre idare eder dersin??
Peki bu dilimli yerlerin ara kısımları kızarıyor mu?
Benim kalıpta beyaz kalıyor dış kısımları kızarıyor.
nereden alıyorsunuz bu markayı??? ben duydum ama açıkcası hiç rastlamadım..
mağazalarda satılmıyor.avon oriflame gibi elden satışı var.çevrenizde bunu satannbirileri varsa onlardan alabilirsin.
bende hem tefal hem mehtap hemde mudo nun silikon kalıplarından var ama benim sana tavsiyem kesinlikle tefal hem şekilleri çok sevimli hemde ısıyı kekin her tarafına eşit yayıo ayrıca asla tabanına kekin zerresi yapışmıo mehtapla yapacağım zaman bi dünya yağ ve un kullanıorum yapışmasın die
ortalama fiyatları ne kadar?? benim de ilgimi çekti bu marka.. birde kelepçeli modeli varmı?? kelepçeli kalıp almak istiyorum.. tefalin yok.. ceminde yok.. ne alacağım bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?