- 13 Şubat 2020
- 47
- 20
- 32
- Konu Sahibi Birteselliver
Alışverişten ürünlerinden memnun kaldiginiz tesettür alışveriş sitelerini benimle paylaşabilir misiniz ? Instagram butikleri de olabilir...Şimdiden teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben hep modanisa ve sefa merveden alıyorum güvenilir kaliteli geliyorTavsiye edecek kimse yokmu
Moda nisa ya bakacağım teşekkür ederimCanım ben hep modanisa ve sefa merveden alıyorum güvenilir kaliteli geliyor
Bende bugün moda merve ve allday dan ilk defa sipariş verdim memnun kalırsam buradan paylaşırım inşallahYok canım doğru sadece sayfaya düşmesi için daha fazla cevap lazım bu arada bende bugün kargomu bekliyordum ama gelmedi yarın gelicek sanırım sefa merveden sipariş verdim tesettür konusunda iki sayfa danda sipariş veriyorum ben memnunum
Canım seninle konuştuktan sonra siparim geldi ve yine harika inşallah sende memnun kalırsınBende bugün moda merve ve allday dan ilk defa sipariş verdim memnun kalırsam buradan paylaşırım inşallah
Güzel günlerde kullanın inşallah güle güle eskitinCanım seninle konuştuktan sonra siparim geldi ve yine harika inşallah sende memnun kalırsın
Sağol canımGüzel günlerde kullanın inşallah güle güle eskitin
Modanisadan alıyorum. Hiç de pişman olmadım inşaallah bozulmazlar. İadeni kapından dahi alıyorlarAlışverişten ürünlerinden memnun kaldiginiz tesettür alışveriş sitelerini benimle paylaşabilir misiniz ? Instagram butikleri de olabilir...Şimdiden teşekkür ederim