- 19 Mart 2016
- 267
- 155
- 103
- 33
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
Guerlain ürünlerine bayılıyorum. Hele fondoteni ve makyaj bazları olay!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben denedim, eğer benim gibi gözenekli bir cildiniz varsa biraz kendini belli ediyor açıkçası. Öyle ünlülerin fotoğrafındaki gibi kusursuz bir görüntü olmuyor maalesef. Ama ışıltısı çok iyi ve ürün çok bereketli, bitmek bilmiyor :)Mary lou munizer mi dediğiniz? Aydınlatıcı?
Hmm ilk defa duydm sanrm:)Guerlain ürünlerine bayılıyorum. Hele fondoteni ve makyaj bazları olay!!
Aynenn güzel ama bendede nedense fazla parlamıyor tenimle aynı renk ondanmı acaba:)Ben denedim, eğer benim gibi gözenekli bir cildiniz varsa biraz kendini belli ediyor açıkçası. Öyle ünlülerin fotoğrafındaki gibi kusursuz bir görüntü olmuyor maalesef. Ama ışıltısı çok iyi ve ürün çok bereketli, bitmek bilmiyor :)
Pişman olmazsınız.Hmm ilk defa duydm sanrm:)
Denicem bakalım teşekkürlerPişman olmazsınız.
Evet golden rose rimel bende kullandım begenmiştim mac hiç kullanmadım ama denemeyi düşünüyorumMac ve golden rose macin fondöten ve rujları golden rosenin rimelleri harika
Farmasi bb kullanıyordum gerçekten çok güzel ama çok hafif geliyor bana :))Fondoten fazla kullanmamaya calisiyorum cildime zarar vermesin diye kullansamda dogal markalardan kullaniyorum ya da evde kendim yapiyorum fondoteni cunku cilt hava alamiyor fondotenle. Ben Farmasiden cok memnunum hem Türk mali hemde dogal :) tavsiye ederim ozellikle bb ve cc kremler harika
Benim cildimde fazla sıkıntı yok fazla makyaj yapmadığım için pütür vs yok bana çok iyi geliyor ama farkettim ki cildi yoğun bi nemlendiriciyle nemlendirince ya da nem maskesi yapınca da fondoten sürmüşsün gibi oluyorFarmasi bb kullanıyordum gerçekten çok güzel ama çok hafif geliyor bana :))
Evet ama ben kremde sürdem cildim pul pul kalkıyor sinir oluyorumBenim cildimde fazla sıkıntı yok fazla makyaj yapmadığım için pütür vs yok bana çok iyi geliyor ama farkettim ki cildi yoğun bi nemlendiriciyle nemlendirince ya da nem maskesi yapınca da fondoten sürmüşsün gibi oluyor
Evet bazen aşırı yapıyorum bazende doğal bırakıyorumÇok mu makyaj yapıyorsun?