• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnun kaldıgınız markalar hangisi?

Ben denedim, eğer benim gibi gözenekli bir cildiniz varsa biraz kendini belli ediyor açıkçası. Öyle ünlülerin fotoğrafındaki gibi kusursuz bir görüntü olmuyor maalesef. Ama ışıltısı çok iyi ve ürün çok bereketli, bitmek bilmiyor :)
Aynenn güzel ama bendede nedense fazla parlamıyor tenimle aynı renk ondanmı acaba:)

Fondoten fazla kullanmamaya calisiyorum cildime zarar vermesin diye kullansamda dogal markalardan kullaniyorum ya da evde kendim yapiyorum fondoteni cunku cilt hava alamiyor fondotenle. Ben Farmasiden cok memnunum hem Türk mali hemde dogal :) tavsiye ederim ozellikle bb ve cc kremler harika :KK200:
Farmasi bb kullanıyordum gerçekten çok güzel ama çok hafif geliyor bana :))

Farmasi bb kullanıyordum gerçekten çok güzel ama çok hafif geliyor bana :))
Benim cildimde fazla sıkıntı yok fazla makyaj yapmadığım için pütür vs yok bana çok iyi geliyor ama farkettim ki cildi yoğun bi nemlendiriciyle nemlendirince ya da nem maskesi yapınca da fondoten sürmüşsün gibi oluyor

Benim cildimde fazla sıkıntı yok fazla makyaj yapmadığım için pütür vs yok bana çok iyi geliyor ama farkettim ki cildi yoğun bi nemlendiriciyle nemlendirince ya da nem maskesi yapınca da fondoten sürmüşsün gibi oluyor
Evet ama ben kremde sürdem cildim pul pul kalkıyor sinir oluyorum

Back