- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
- 38
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
En çok memnun kaldıgınız makyaj markası hangisi ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mary lou munizer mi dediğiniz? Aydınlatıcı?the balm bayiliyorum her urunune ozellikle highlighter i muhtesem
Hmm genel olarak sormuştum en iyi marka olarak :) öneri varmıNe konuda? Mesela ben rimelimi ayrı,far markamı ayrı,fondeten ayrı oje ayrı marka alıyorum :)
Hmm genel olarak sormuştum en iyi marka olarak :) öneri varmı
Anladım bende note deneyim bi bakalımFondeten ben 2 senedir note marka kullanıyorum,gayet memnunum.. daha önce loreal kullandım ama gereksiz pahalı geliyor artık..
rimel loreal dışında kullanmıyorum çünkü bugüne kadar kullandığım çoğu rimel bulaştı,bozuldu,çabuk kurudu.
Far en son naked 3 serisini aldım kadife gibi.. bozulmuyor..
Yani çoğu şeyi deneye deneye kullandım bütün markaları kullandım ama bana göre en iyileri bunlar.
anladım bi deneyim bakalım note bende:)Fondeten ben 2 senedir note marka kullanıyorum,gayet memnunum.. daha önce loreal kullandım ama gereksiz pahalı geliyor artık..
rimel loreal dışında kullanmıyorum çünkü bugüne kadar kullandığım çoğu rimel bulaştı,bozuldu,çabuk kurudu.
Far en son naked 3 serisini aldım kadife gibi.. bozulmuyor..
Yani çoğu şeyi deneye deneye kullandım bütün markaları kullandım ama bana göre en iyileri bunlar.
Hmmm :) teşekkr ederimGöz makyaj temizleyicisi olarak yves roche nin kullanıyorum gözlerimi ağrıtmıyor..
nemlendirici de diadermine :))
Anladım bende note deneyim bi bakalım
anladım bi deneyim bakalım note bende:)
Aslında çok kuru bir cildim var o yüzdende sormuştum biraz.. sizinki nasıl?Cildiniz yağlı ise mat olanını seçin.. değilse diğerini :)
Aslında çok kuru bir cildim var o yüzdende sormuştum biraz.. sizinki nasıl?
AnladımBenim de çok kuru o yüzden matı önermiyorlar.. sen gittiğin yerde söyle cildim kuru hangisini öneriyorsunuz diye yardımcı olur ordaki bayan.
evet aynenMary lou munizer mi dediğiniz? Aydınlatıcı?
Aynen onu bende kullanıyorum çok memnunum indirimdeyken almıştım :)) the balmın tüm ürünleri güzel özellikle eyeliner mat bide kontürünüde kullanıorum bahama mama yı :))evet aynen
rujlarıda efsane dudaklari cok dolgun gösteriyor:)Aynen onu bende kullanıyorum çok memnunum indirimdeyken almıştım :)) the balmın tüm ürünleri güzel özellikle eyeliner mat bide kontürünüde kullanıorum bahama mama yı :))