memeyi redetme:(

KIZLARIMCANLARIM

Nirvana
Pro Üye
27 Şubat 2008
9.940
12.714
823
herkese selamalr.. benim 3 ayını dolduran bir kızım var... kıızım iki üç gündür sağ göğsümü reddediyor..sol göğsümü emiyor.. sağıma geçince kıyamet kopuyor.. sizlerdede böyle sorunla karşşılana ve çözüm bulan varmı.. resmen kafayı oynatacağım(lütfen yardımcı olun.. senağlamasenağlamasenağlama

Canim benimkide sagimi aliyor ama soluma gecince istemiyor. Ama bu istememesi benden kaynaklaniyor cunku sol taraf benim tersime geliyor ve dogru tutamayinca bebek rahatsiz oluyor ve aglamaya basliyor. Bende o oyle yapinca silikon meme ucu kullaniyorumki iyice zorlanmasin almak icin.

Bu arada sik sagma isini ne yaptin? Mutlaka ya sik emzir yada sik sik sag gogsunu. Bak ben dun geceden beridir 2 saatte bir sagmaya basladim ve dun gece ne zamandan beridir ilk defa goguslerim o ilk zamanlardaki gibi sisti, gerildi ve cok sukur sutum artti 1 haftanin sonunda.

çok sağol canım.. benimde sağ tarafım ters geliyor bana. acaba benimkide ondanmı sorun??uykuda alıyor.. uyansa o ara..hemen rededyiro gene.. bende yolunu buldum.. yatarak şekiden şekle veriyorum o memei.. canımsık sağmıyorum ama sık emziiriyorum.. dün gayet iyiydi.. ama bugün gene sütüm az gibi .. sık emince de sanki süt birikmiyor gibi .. fazla yiyip içmmemiştim.. şimdi emzirme çayı falan içiyorum.. bişeyler yedim..inş doalr göğüslerim.. ilgin için çok teşk..

çok aç oldugu anda vermeye çalış ve reddetmesine rağmen belki 10 defa olsada ağlasada tekrar tkrar ver
sonunda tutuyorlar ben çözümü böyle buldum inş. işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…