Memeyi bırakma gece uykusu

Bsklss

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Mart 2022
43
70
38
27
20 aylık kızım var 18 aya kadar asla yemek yediremiyordum kontrole gittiğimizde kilo almadığı icin doktorumuz memeyi bırakmamı söyledi bende sadece gunduz emmeleri biraktirdim sadece gece emiyor ama 10 15 gündür uyku haram oldu gece sürekli uyanıyor meme ağzında uyumak istiyor sütümde azaldı gelmediği için sinirleniyor uyumak istemiyor bu arada memede uyuyan bebek gündüz uykularını omuzda gezerek uyumaya başladı memeyi bırakınca ama son günlerde gece emzirip omzuma alıyorum sütüm bittiği için ama asla uyumak istemiyor kendimce uyuku egitimine başladım uyku saatlerini düzenledim park yatağa alıyorum kitap ninni pis pis uyutuyordum hiç kucağa almadan gündüz uykularina 40dk geçiyor ama dün gece 1 saat 50 dk boyu uyumadı yinede meme vermedim besiginden çıkarmadım ama kucağıma alsam hemen uyur gibi geldi meme yok diyip kucağımda uyutup yerine koysam gece uyanmalari azalirmi acaba

Sizi çok iyi anlıyorum çok yorucu bir süreç. Ben de yeni bıraktırdım. Önce gündüz memeden kestim 1 hafta sonrasında gece de vermemeye başladım bir anda kestim. Aktardan sabır taşı sürdüm memeyi açınca pis kötü gibi şeyler söyledim tadına bakınca istemedi zaten. Su vermeyi teklif ettim ilk bir kaç gün zor oluyor ama sonra alışıyorlar. Şimdi daha iyi yemesi ben lavanta yağı da damlattım yatağına bir kaç damla. Akşam yatırmadan önce karnını doyurmaya çalışıyorum sevdiği şeyleri veriyorum. Bir de ılık bir duş artık çok kalkmıyor nadir geceleri kalkıyor su veriyorum sallıyorum yatıyor. Zor bir süreç Allah yardımcınız olsun

Bende gunduz birakirken sirke surmustum 3 gecedir emmiyor ama uyku eğitimini pes ettim babasının üstünde uyuyor yemek konusunda düzeldi iştahı iyi nutrigen üzüm kullanıyoruz Sizin bebeğiniz kaç aylık mama biberon emzik alıyor mu

28 aylık. Biberon emzik hiç almadı. Anne sütüyle beslendi ramazanda tamamen bıraktırdım şimdi yemek yiyor. Bizim daha yeni girdi düzene gece uykusu. Sizin ki de daha ufak zamanla tam oturur inşallah

Gece memeyi de bırakın bence. Gündüz emmediği için gece daha çok saldırıyor memeye.

28 aylık. Biberon emzik hiç almadı. Anne sütüyle beslendi ramazanda tamamen bıraktırdım şimdi yemek yiyor. Bizim daha yeni girdi düzene gece uykusu. Sizin ki de daha ufak zamanla tam oturur inşallah
Benim kizimda aynı almadi biberon emzik o yuzden memeyi emzik gibi kullanıyor uyku düzeni nasıl peki kacda yatıyor kacda kalkiyor

Benim kizimda aynı almadi biberon emzik o yuzden memeyi emzik gibi kullanıyor uyku düzeni nasıl peki kacda yatıyor kacda kalkiyor
Uyku düzeni daha iyi akşam 10.30 gibi uyuyor sabah 7 de kalkıyor. Gündüz parka götürüyorum yormaya çalışıyorum. Bazı geceler kalkıyor ama korktuğu için sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…