Evet tesekkur ederımKotu seyler olmamasi guzel bir sey bence buna odaklanın. Gerisi hallolur.
Benimde kistlerim var ve çok endişeliyim bi konuda ama sende kötü bişey yok gibi içini ferah tutben cok korkuyorum kotu bırseydır dıye doktora da aynen bu sekılde soyledık oda bana sen hıc enfeksıyon gecırmedınmı bu panık ne dedı acaab benı rahatlamak ıcınmı dedı bılmıyorum ılk ultrasonu ceken radyologta kanserlı bır goruntu yok darbe yemıssın dedı ama yınede cagırdı 15 gun sonra
Benim baya büyük bir fibroadenomum var yıllık kontrol gecti gitmedim ama ameliyat yada kötü bisey dicek dıye korkup erteliyorum sizin ameliyattan sonra tekar çıktımıBence boşuna kendinizi üzmeyin memede olusan her kist kötü huylu olacak diye bir kaide yok. Benim genc kızken ceviz büyüklüğünde kitle cıkmıstı zararsız fibroadenom dedi doktor aldırmasan da olur demişti birkaç sene sonra aldırmıstım rahatsız ettiği sürekli ele geldiği için.
Aynı bende maelesefEvet
Evet gunumu beklıyorum yaptırıcam cok sagolun sızın gıbı pozıtıf bır ınsan olmayı cok ısterdım hem negatıf ben herseyın en kötüsünü dunurum hemen
Yok ameliyattan sonra 4-5 yıl kontrol ettirmedim bu yıl tekrar baktırdım ultrason ile. Sıkıntı yok dedi doktorum. Ameliyat şart demiyorlar zaten doktorum büyürse aldırmak istediğinde yara izin büyük olur küçükken aldır demişti o sebeple aldırdım. Bir de sürekli seyirme yapıyordu sinir oluyordum aldırdım kurtuldum valla hiç de zor bi ameliyat değil :) sizinki kaç cm?Benim baya büyük bir fibroadenomum var yıllık kontrol gecti gitmedim ama ameliyat yada kötü bisey dicek dıye korkup erteliyorum sizin ameliyattan sonra tekar çıktımı
Benim geçen yıl 2 5 cm.di ama şimdi büyüdü elime geliyo çok rahatsızım inanın dus bile almak istemiyorum takıntı yaptım çıkıntı gibi oldu korkudan da gidemiyrumYok ameliyattan sonra 4-5 yıl kontrol ettirmedim bu yıl tekrar baktırdım ultrason ile. Sıkıntı yok dedi doktorum. Ameliyat şart demiyorlar zaten doktorum büyürse aldırmak istediğinde yara izin büyük olur küçükken aldır demişti o sebeple aldırdım. Bir de sürekli seyirme yapıyordu sinir oluyordum aldırdım kurtuldum valla hiç de zor bi ameliyat değil :) sizinki kaç cm?
Bu kontrolde banada alalim derse aldirmayi düşüyorum sürekli kafaya takmaktansa ama biyopsi düşündürüyorBenim geçen yıl 2 5 cm.di ama şimdi büyüdü elime geliyo çok rahatsızım inanın dus bile almak istemiyorum takıntı yaptım çıkıntı gibi oldu korkudan da gidemiyrum
Korkulacak bişey yok insan büyüdü büyümedi derken kafaya takıyor en iyisi aldırıp kurtulmak. Benimki derindeydi dısarodan belli olmuyordu.Benim geçen yıl 2 5 cm.di ama şimdi büyüdü elime geliyo çok rahatsızım inanın dus bile almak istemiyorum takıntı yaptım çıkıntı gibi oldu korkudan da gidemiyrum
Sizinki kaç cm buyukmuyduKorkulacak bişey yok insan büyüdü büyümedi derken kafaya takıyor en iyisi aldırıp kurtulmak. Benimki derindeydi dısarodan belli olmuyordu.
38 mm yani 4cm yakındı. Ceviz büyüklüğündeydiSizinki kaç cm buyukmuydu
Allah aşkına sakın olun, bir nefes alın. Enfeksiyon demiş işte antibiyotik vermiş, nedir size kötü bir şey olma ihtimalini düşündüren?Merhaba arkadaslar daha once ıkı defa konu actım ama kımse yazmadı gorunmedı sanırım mesajım benım ocak basında sag gogusumde asırı hassasıyetle bı sıslık olustu ama oyle boyle degıl baya buyuk acılı dokunamıyordum bıle bu arada sutu 2 sene once kestım hemen doktora gıttım uktrason verdı ultrasonda kıst bıde mastıt? Yazıyordu doktorda onemlı bıseyın yok enfeksıyon dedı 15 gun sonra tekrar ultrason ıstendı antıbıyotık bıttı hala ultrasona sıra bulamadık memedekı hassasıyet kızarıklık gıttı ama sertlıkle hala duruyo alt kısmına dogru baya sert basına boyle bısey gelen oldumu cok korkuyorum kotu bıseydır dıye tekrar doktora gıttım oda ultrason verdı ılerı tarıhlere attı
Usg sonucunuz tertemiz kafaya takılacak bişey yok, hemşireyim ben. Mastit olmuşsunuz dr o yüzden tekrar usg istemiş.İlk ultrasonun sonucunuda atıyorum buraya ve bırdaha gıremedım hala beklıyırum
Ben emzirmıyorum ama darbe aldım kızım yekme attı gogsume ondan dolayı mastıt dendı antıbıyotık kullandım gecmedı hala tas gıbı sertlıkler duruyor acıyoUsg sonucunuz tertemiz kafaya takılacak bişey yok, hemşireyim ben. Mastit olmuşsunuz dr o yüzden tekrar usg istemiş.
Ay bu sertlik muhtemelen daha öncede vardır ve çok fazla dokunma çok haklısın sıra bulunmuyo ben gebeliğimin başınd ayaşadım öne aldı doktorum sıramı felan ultrasona girdim hiç bişey gözükmedi. Boşa telaş yapmışım dier doktorumd abu muhtemelen daha önce vardı ve sen fark etmeidn gebelikle birlikte göğüste şişlik oluşunca yukarı çıkmış olabilir dedi. Bu arada. Emzirme dönemi binince göğüsler sönüyo belkide siiznki öyle bişeydir telaşlanmayın sıra alın bekleyinMerhaba arkadaslar daha once ıkı defa konu actım ama kımse yazmadı gorunmedı sanırım mesajım benım ocak basında sag gogusumde asırı hassasıyetle bı sıslık olustu ama oyle boyle degıl baya buyuk acılı dokunamıyordum bıle bu arada sutu 2 sene once kestım hemen doktora gıttım uktrason verdı ultrasonda kıst bıde mastıt? Yazıyordu doktorda onemlı bıseyın yok enfeksıyon dedı 15 gun sonra tekrar ultrason ıstendı antıbıyotık bıttı hala ultrasona sıra bulamadık memedekı hassasıyet kızarıklık gıttı ama sertlıkle hala duruyo alt kısmına dogru baya sert basına boyle bısey gelen oldumu cok korkuyorum kotu bıseydır dıye tekrar doktora gıttım oda ultrason verdı ılerı tarıhlere attı
Yarın sıram panık yapmamal elde degılAy bu sertlik muhtemelen daha öncede vardır ve çok fazla dokunma çok haklısın sıra bulunmuyo ben gebeliğimin başınd ayaşadım öne aldı doktorum sıramı felan ultrasona girdim hiç bişey gözükmedi. Boşa telaş yapmışım dier doktorumd abu muhtemelen daha önce vardı ve sen fark etmeidn gebelikle birlikte göğüste şişlik oluşunca yukarı çıkmış olabilir dedi. Bu arada. Emzirme dönemi binince göğüsler sönüyo belkide siiznki öyle bişeydir telaşlanmayın sıra alın bekleyin
Ben de aynı olmuştum haklısınız ve bizim ailed ememe kanseri var doktor direkt meme kanseriymişim gibi konultu hiç bişey çıkmadıYarın sıram panık yapmamal elde degıl
Seninde kitleler kaldımı memede tas gibi bide yerinde sabit sertBen de aynı olmuştum haklısınız ve bizim ailed ememe kanseri var doktor direkt meme kanseriymişim gibi konultu hiç bişey çıkmadı
Benimki boncuk gibi miniminnak bişey sert baya hala duruyo ama süt bezi o bence ben sonuçlarımı bile doktora göstermedim malum devlet hastanesi rezilliği diye bişey var yeniden randevu alıp gitmem gerekiyor zaten hamileyim hastane çok kalabalık ultrasond aiki kişi vardır biri doktordu zaten dieri asistan sanırım onlar hiç bir sorun yok tekrar tekrar bakalım evet ele gelen bişey var ama ultrasond ahiç bişey gözükmüyor deidler dier göğsede bakalaım ikisindede hiç bir sorun yok vs dediler zaten gebelik için gititğim doktorda bu önemli değil ama kontrolünü yaptır demişti sonra hastaned ebaya ugraştık sonuç göstermeye hiç bir doktor yardımcı olmadıSeninde kitleler kaldımı memede tas gibi bide yerinde sabit sert