Memesinde böyle sorun yasayan oldumu lutfen yardımcı olun cok kotuyum

Benimde kistlerim var ve çok endişeliyim bi konuda ama sende kötü bişey yok gibi içini ferah tut

Benim baya büyük bir fibroadenomum var yıllık kontrol gecti gitmedim ama ameliyat yada kötü bisey dicek dıye korkup erteliyorum sizin ameliyattan sonra tekar çıktımı

Benim baya büyük bir fibroadenomum var yıllık kontrol gecti gitmedim ama ameliyat yada kötü bisey dicek dıye korkup erteliyorum sizin ameliyattan sonra tekar çıktımı
Yok ameliyattan sonra 4-5 yıl kontrol ettirmedim bu yıl tekrar baktırdım ultrason ile. Sıkıntı yok dedi doktorum. Ameliyat şart demiyorlar zaten doktorum büyürse aldırmak istediğinde yara izin büyük olur küçükken aldır demişti o sebeple aldırdım. Bir de sürekli seyirme yapıyordu sinir oluyordum aldırdım kurtuldum valla hiç de zor bi ameliyat değil :) sizinki kaç cm?

Benim geçen yıl 2 5 cm.di ama şimdi büyüdü elime geliyo çok rahatsızım inanın dus bile almak istemiyorum takıntı yaptım çıkıntı gibi oldu korkudan da gidemiyrum

Benim geçen yıl 2 5 cm.di ama şimdi büyüdü elime geliyo çok rahatsızım inanın dus bile almak istemiyorum takıntı yaptım çıkıntı gibi oldu korkudan da gidemiyrum
Bu kontrolde banada alalim derse aldirmayi düşüyorum sürekli kafaya takmaktansa ama biyopsi düşündürüyor

Korkulacak bişey yok insan büyüdü büyümedi derken kafaya takıyor en iyisi aldırıp kurtulmak. Benimki derindeydi dısarodan belli olmuyordu.

Allah aşkına sakın olun, bir nefes alın. Enfeksiyon demiş işte antibiyotik vermiş, nedir size kötü bir şey olma ihtimalini düşündüren?

Usg sonucunuz tertemiz kafaya takılacak bişey yok, hemşireyim ben. Mastit olmuşsunuz dr o yüzden tekrar usg istemiş.
Ben emzirmıyorum ama darbe aldım kızım yekme attı gogsume ondan dolayı mastıt dendı antıbıyotık kullandım gecmedı hala tas gıbı sertlıkler duruyor acıyo

Ay bu sertlik muhtemelen daha öncede vardır ve çok fazla dokunma çok haklısın sıra bulunmuyo ben gebeliğimin başınd ayaşadım öne aldı doktorum sıramı felan ultrasona girdim hiç bişey gözükmedi. Boşa telaş yapmışım dier doktorumd abu muhtemelen daha önce vardı ve sen fark etmeidn gebelikle birlikte göğüste şişlik oluşunca yukarı çıkmış olabilir dedi. Bu arada. Emzirme dönemi binince göğüsler sönüyo belkide siiznki öyle bişeydir telaşlanmayın sıra alın bekleyin

Yarın sıram panık yapmamal elde degıl

Seninde kitleler kaldımı memede tas gibi bide yerinde sabit sert
Benimki boncuk gibi miniminnak bişey sert baya hala duruyo ama süt bezi o bence ben sonuçlarımı bile doktora göstermedim malum devlet hastanesi rezilliği diye bişey var yeniden randevu alıp gitmem gerekiyor zaten hamileyim hastane çok kalabalık ultrasond aiki kişi vardır biri doktordu zaten dieri asistan sanırım onlar hiç bir sorun yok tekrar tekrar bakalım evet ele gelen bişey var ama ultrasond ahiç bişey gözükmüyor deidler dier göğsede bakalaım ikisindede hiç bir sorun yok vs dediler zaten gebelik için gititğim doktorda bu önemli değil ama kontrolünü yaptır demişti sonra hastaned ebaya ugraştık sonuç göstermeye hiç bir doktor yardımcı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…