Mememde elime gelen topçuk gibi kitle

Bence gidin. Kafanız rahat olsun

sakin kal, senin yaşlarında bende aynısını yaşamıştım. Genel cerrahiye randevu al, doktorun ultrason verecektir. Zararsız kitle olabilir. Hemen hemen şuan her kadında oluşuyor bu

Regl dönemin yakın veya o zamanlardaysan, göğüsteki zararsız kistler o dönemlerde büyüyorlarmış. Sonra kendiliğinden iniyorlarmış. Bende de olmuştu. Dr a gittiğimde böyle söylemişti. Kötü birşey yoktur, korkma ama yine de Genel cerrahiye tedbiren gidip rahatlamanı tavsiye ederim.

reglim büyük ihtimal 1 hafta 10 gün sonra gelecek ,belki yaklaştığı içinde olabilir.Yarın doktora gideceğim umarım basit birşey çıkar.Cevabınız için çok teşekkürler:)

Bence gidin. Kafanız rahat olsun
haklısınız gideceğim eğer gitmezsem hep kafamda soru işareti olarak kalacak.Birazda panik bir yapıya sahibim.Umarım kist vs derler ve gönderirler .Radyoloğa gideceğim.Çook saolun:)

merhabalar.Bugün sabah radyoloğa gittim.Memem ultarson ile incelendi.Radyolog direkt lenf nodu dedi,endişelenecek bir durum olmadığını söyledi.Biraz kişiliğim gereği panik bir yapıya sahibim çabucak geriliyorum.Hepsi boşaymış rahatladım adeta.Benim durumumu yaşayan kişiller panik olmayın.Lenf bezesi,yağ bezesi,kistler,iyi huylu kitleler gibi birçok durum olabilir.Aklımıza kötü şeyler getirmeyin.Sağlıcakla kalın

bağışıklık sistemi çok zayıf biriyim ondan olmuş olabilir dendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…