Mememde elime gelen topçuk gibi kitle

arkadaşlar merhaba 2 gün önce kendiliğmiden fark ettim.Mememin koltuk altına çok yakın bir bölgesinde elimle küçük yuvarlak boncuk gibi oynayan bir şey hissettim.Biraz korkuyorum ya birşey varsa diye geriliyorum.Bu aralar çok stresli bir dönemden geçiyorum son bir haftadır uyku bile adam akıllı alamıyorum sizce stres kaynaklı olarak lenf bezlerim şişmiş olabilir mi.Doktora gitmeli miyim? aşırı panik oldum.Ağrım vs olmuyor.Yaşım daha çok genç 19 yaşımdayım
Bence gidin. Kafanız rahat olsun

arkadaşlar merhaba 2 gün önce kendiliğmiden fark ettim.Mememin koltuk altına çok yakın bir bölgesinde elimle küçük yuvarlak boncuk gibi oynayan bir şey hissettim.Biraz korkuyorum ya birşey varsa diye geriliyorum.Bu aralar çok stresli bir dönemden geçiyorum son bir haftadır uyku bile adam akıllı alamıyorum sizce stres kaynaklı olarak lenf bezlerim şişmiş olabilir mi.Doktora gitmeli miyim? aşırı panik oldum.Ağrım vs olmuyor.Yaşım daha çok genç 19 yaşımdayım
sakin kal, senin yaşlarında bende aynısını yaşamıştım. Genel cerrahiye randevu al, doktorun ultrason verecektir. Zararsız kitle olabilir. Hemen hemen şuan her kadında oluşuyor bu

Regl dönemin yakın veya o zamanlardaysan, göğüsteki zararsız kistler o dönemlerde büyüyorlarmış. Sonra kendiliğinden iniyorlarmış. Bende de olmuştu. Dr a gittiğimde böyle söylemişti. Kötü birşey yoktur, korkma ama yine de Genel cerrahiye tedbiren gidip rahatlamanı tavsiye ederim.

Regl dönemin yakın veya o zamanlardaysan, göğüsteki zararsız kistler o dönemlerde büyüyorlarmış. Sonra kendiliğinden iniyorlarmış. Bende de olmuştu. Dr a gittiğimde böyle söylemişti. Kötü birşey yoktur, korkma ama yine de Genel cerrahiye tedbiren gidip rahatlamanı tavsiye ederim.
reglim büyük ihtimal 1 hafta 10 gün sonra gelecek ,belki yaklaştığı içinde olabilir.Yarın doktora gideceğim umarım basit birşey çıkar.Cevabınız için çok teşekkürler:)

merhabalar.Bugün sabah radyoloğa gittim.Memem ultarson ile incelendi.Radyolog direkt lenf nodu dedi,endişelenecek bir durum olmadığını söyledi.Biraz kişiliğim gereği panik bir yapıya sahibim çabucak geriliyorum.Hepsi boşaymış rahatladım adeta.Benim durumumu yaşayan kişiller panik olmayın.Lenf bezesi,yağ bezesi,kistler,iyi huylu kitleler gibi birçok durum olabilir.Aklımıza kötü şeyler getirmeyin.Sağlıcakla kalın

X