- 11 Aralık 2019
- 14
- 7
- 24
- Konu Sahibi hinatauteba
arkadaşlar konuyu silme kararı aldım endişelenecek birşeyim yokmuş
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence gidin. Kafanız rahat olsunarkadaşlar merhaba 2 gün önce kendiliğmiden fark ettim.Mememin koltuk altına çok yakın bir bölgesinde elimle küçük yuvarlak boncuk gibi oynayan bir şey hissettim.Biraz korkuyorum ya birşey varsa diye geriliyorum.Bu aralar çok stresli bir dönemden geçiyorum son bir haftadır uyku bile adam akıllı alamıyorum sizce stres kaynaklı olarak lenf bezlerim şişmiş olabilir mi.Doktora gitmeli miyim? aşırı panik oldum.Ağrım vs olmuyor.Yaşım daha çok genç 19 yaşımdayım
sakin kal, senin yaşlarında bende aynısını yaşamıştım. Genel cerrahiye randevu al, doktorun ultrason verecektir. Zararsız kitle olabilir. Hemen hemen şuan her kadında oluşuyor buarkadaşlar merhaba 2 gün önce kendiliğmiden fark ettim.Mememin koltuk altına çok yakın bir bölgesinde elimle küçük yuvarlak boncuk gibi oynayan bir şey hissettim.Biraz korkuyorum ya birşey varsa diye geriliyorum.Bu aralar çok stresli bir dönemden geçiyorum son bir haftadır uyku bile adam akıllı alamıyorum sizce stres kaynaklı olarak lenf bezlerim şişmiş olabilir mi.Doktora gitmeli miyim? aşırı panik oldum.Ağrım vs olmuyor.Yaşım daha çok genç 19 yaşımdayım
reglim büyük ihtimal 1 hafta 10 gün sonra gelecek ,belki yaklaştığı içinde olabilir.Yarın doktora gideceğim umarım basit birşey çıkar.Cevabınız için çok teşekkürler:)Regl dönemin yakın veya o zamanlardaysan, göğüsteki zararsız kistler o dönemlerde büyüyorlarmış. Sonra kendiliğinden iniyorlarmış. Bende de olmuştu. Dr a gittiğimde böyle söylemişti. Kötü birşey yoktur, korkma ama yine de Genel cerrahiye tedbiren gidip rahatlamanı tavsiye ederim.
yarın doktora gideceğim umarım yer bulabilirim.Umarım basit bir kist yada lenf şişmesi falandır.Saolun:)Bende de var dr 20 li yaşlarda cok yaygın korkulacak bisey değil demisti ama muayene olmanizda fayda var
haklısınız gideceğim eğer gitmezsem hep kafamda soru işareti olarak kalacak.Birazda panik bir yapıya sahibim.Umarım kist vs derler ve gönderirler .Radyoloğa gideceğim.Çook saolun:)Bence gidin. Kafanız rahat olsun
reglime daha var (1 hafta 10 gün var) umarım fibroksittir.Saolun:)Onlar fibreokist yani zararsız kistler regl zamanı buyur sonra küçülür siz yinede Bi kontrol olun