Anlayamadım? Kimi gömmüşüm?Haklısın valla millet derdini insanlari gommeden anlatamiyor malesef.
Birde en büyük telaş onlarda millet güllük gülistanlık yaşıyor.
Korkmayın Allah büyük. Ele gelen şey küçükmüş belki bambaşka bir şey. Lütfen kendinizi yiyip bitirmeyin. Allah yardımcınız olsunRandevu aldım pazartesi gidiyorum, ciddi olabilirmiş, korktum biraz yazılanlardan.
İyi de her sertliğe mamagrofi çekilmiyor ki. Üstelik belli yaşın altındaysa ilk ultrason ile bakıyorlar.Canım bir gün değil, annemden biliyorum. berbat devlet hastanesi, kontrol için gittik, mamagrofi için başka gün, sonuçları için başka gün, kan için ayrı gün. Sonuçları almaya ayrı ayrı gittik,. Böyle günlerce sonuçları topladık iyi biliyorum.
Sağ olun, biraz teselli eden cevaplar bekliyordum ne yalan söyleyeyim, millet acayıp yere çekiyor.Korkmayın Allah büyük. Ele gelen şey küçükmüş belki bambaşka bir şey. Lütfen kendinizi yiyip bitirmeyin. Allah yardımcınız olsun
Randevu aldım, bakalım artık. Mamagrofi çekerler sanmıştım, anneme ilk tanı konduğunda doktor mamagrofi çektir demişti bana. O da tam bir eziyet.İyi de her sertliğe mamagrofi çekilmiyor ki. Üstelik belli yaşın altındaysa ilk ultrason ile bakıyorlar.
Bende de vardı sertlik 7-8 tane. Ultrason ile bakıldı. Fibrodenom olunca kan vb ek tetkiklere gerek duyulmadı. Tek günde de halletmiştik. Hadi olsun şimdi iki gün. Genel cerrahide randevun alın, randevun saatinde orda olun zaman kaybı olmaz. Ultrasona da gün verirlerse zaten yine o saatte gidersiniz.
O zaman yaşım 23 falan dı. Yaştan dolayı yapmamışlardı mamografi . Sizinde öyle olur belki.Randevu aldım, bakalım artık. Mamagrofi çekerler sanmıştım, anneme ilk tanı konduğunda doktor mamagrofi çektir demişti bana. O da tam bir eziyet.
Canım ben otuz yaşındayım, doktor çektir dediğinde 25'tim. Bakalım, belki çekmiyorlardır. Çünkü uzak hastaneye mamagofrı bölümü. Git gel, sonuçlar için ayrı. Zor olmuştu.O zaman yaşım 23 falan dı. Yaştan dolayı yapmamışlardı mamografi . Sizinde öyle olur belki.
Malesef. Adetle agrisi cok daha artiyo ve sertleşiyoCevizin yarısı kadar
Sürekli gdiyorum ama bi senedir ha bu ay cocuk oldu ha olcak diye diye gidemedim cocuk icin tedavim var yetisemedm hepsineÇok geçmiş olsun Doktora gittinizmi
Çok ciddi sizinki inşallah iyi sonuçlanır
Belki de anne de olduğu içindir. Fakülte hastanesin de ve acıbadem de prof çektirmemişti. Neyse stres yapmayın. Süt kanalı bile tıkanmış olabilirCanım ben otuz yaşındayım, doktor çektir dediğinde 25'tim. Bakalım, belki çekmiyorlardır. Çünkü uzak hastaneye mamagofrı bölümü. Git gel, sonuçlar için ayrı. Zor olmuştu.
Tabi gögüs sertleşir, akıntı olur ama herkeste aynı değildir haliyle. Ben de daha önce hiç akıntı olmadı mesela. Daha önce hiç buruşma da olmazdı, aniden. düzenli kontrol ediyorum on yıldır, en ufak değişimi fark ediyorum, herhalde olsa fark ederdim.Kadınların vücudunu tanımaması size de acıklı gelmiyor mu? Ne demek meme ucuna dokununca büzüşüyorÜrpertiğinizde de meme ucu sertleşir mesela. Ve büzüşmeden sertleşme pek tabi gerçekleşmez. Meme ucunda akıntı meme ucunun içeri girmesi falan desen anlayacağım da.Tadım kaçtı.
KPSS ye 1 gün çalışmasanız eksik kalmazsınız merak etmeyin. Kalıyorsanız zaten algılama probleminiz vardır ne diyeyimÜlkenin durumu özel sektörün rezillikleri KPSS'yı hayatı öneme getirdi maalesef. ne yapalım? Bakacak kocamız da yok.
Arkadaşım meme başına dokununca refleks gösterip anatomik bir değişikliğe uğramasıyla içe çökmüş rengi değişmiş sıla doğru şişmiş meme ucu aynı mıTabi gögüs sertleşir, akıntı olur ama herkeste aynı değildir haliyle. Ben de daha önce hiç akıntı olmadı mesela. Daha önce hiç buruşma da olmazdı, aniden. düzenli kontrol ediyorum on yıldır, en ufak değişimi fark ediyorum, herhalde olsa fark ederdim.
Gidip insanlara gögüs ucun büzüşüyor mu diye sormadım bunca yıl. Ama öğrendik bunu da. Bunun vucudunu tanımamakla alakası yok, herkeste aynı şeylerin vuku bulmaması ile alakası var.
Not: İnternete yazın, gögüs ucunda buruşma ilk meme kanseri belirtisi diyor.
Tabiki meme ucu dokununca bazen büzüşebilir. Yeni farketmişsinizdir. Normal bir durum. Ama memede ki sertliği göstermenizde fayda var. Geçmiş olsunÖyle yazınca tuhaf durmuş, başkasında da oluyor mu buruşma onu kast ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?