• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

memeliler kervanına katılmaya son 1 ay :)

nnevermindd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2011
38
0
36
İzmir
arkadaşlaar 30 ağustosa ameliyat tarihi aldım ve oluyorum yalnız endişem var. sizlerle de paylaşmak istedim. korkularımdan biri kapsül riski. diğeride silikonun (damla ) üst kısmının takıldıktan sonra doğal durmayışı. yan benim istediğim doğal meme gibi kaydırak gibi olması. gördüğüm bazı fotoğraflarda meme birden başlamıştı.. bu konular hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi? teşekkürler herkese şimdiden

arkadaşlaar 30 ağustosa ameliyat tarihi aldım ve oluyorum yalnız endişem var. sizlerle de paylaşmak istedim. korkularımdan biri kapsül riski. diğeride silikonun (damla ) üst kısmının takıldıktan sonra doğal durmayışı. yan benim istediğim doğal meme gibi kaydırak gibi olması. gördüğüm bazı fotoğraflarda meme birden başlamıştı.. bu konular hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi? teşekkürler herkese şimdiden

Kararın hayırlı olsun öncelikle :) kaydırak gibi : D iyiymiş. Doktorun hangi yöntemle yapacak bilgi vermiştir sanırım ?? Benim de damla dual plan üst kısmı kas altında başlangıç yeri karşıdan bakıldığında belli değil. Kas Altın'ın güzelliği ;) meme dokun varsada belli olmayabilir. Her protez her hastada farklı duruyor. Kapsül riski herkeste var canım. O konuda kimse emin olarak giremiyor ameliyata. Kafan rahat olsun takma böyle seyleri ;)

Back