Memelerine silikon taktırıp pişman olan var mı?

Sukran yilyil

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
11
1
26
Ben yaptırmak istiyorum ama keşkul sallanmasi olmuyormuş ve fotograflarda hep diken gibi duruyor öyle olmasindan çok korkuyorum. Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

yaptıranlar sonradan yumuşadığını, aşağı indiğini yazmış ama ben de korkuyorum o görüntüden. Youtubeden baktım da çoğu kişinin ameliyattan 3 4 ay sonra doğal bir hal almış memeleri

yaptıranlar sonradan yumuşadığını, aşağı indiğini yazmış ama ben de korkuyorum o görüntüden. Youtubeden baktım da çoğu kişinin ameliyattan 3 4 ay sonra doğal bir hal almış memeleri
Görüntü oyle de doku nasil oluyor acaba o sallanma falan kaybolursa hic yaptirmak istemiyorum bide boyu icin kararsizim ama boyleyken mutsuzum

Görüntü oyle de doku nasil oluyor acaba o sallanma falan kaybolursa hic yaptirmak istemiyorum bide boyu icin kararsizim ama boyleyken mutsuzum
bu videoda 7.50-8.30 dakikaları arasında kız her açıdan gösteriyo, sıkıyo falan göğüslerini bence doğal bir hal almış bir bak istersen... 350 cc high profil yuvarlaktı sanırım silikonları da

bu videoda 7.50-8.30 dakikaları arasında kız her açıdan gösteriyo, sıkıyo falan göğüslerini bence doğal bir hal almış bir bak istersen... 350 cc high profil yuvarlaktı sanırım silikonları da
Video süpermiş ilk kez gördüm. Bu arada 350 değil 385cc ve ancak 1 yılda protezler cebe yerleşip doğallaştı diyor. Ilk başta memelerin ne kadar yukarıda ve belirgin oldugunu vs Aşama aşama herseyi anlatmış. 1 yıldan önce yorum yapmamamız lazım kendimize de

Aynen öyle ama önceden de dokusu varmış

haklısın gerçekten aceleci davranmamak lazım... Kızın memeleri gerçekten güzel olmuş doğal duruyor. 350-400 süper bence boyut olarak darısı benim başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…