- 21 Temmuz 2018
- 11
- 1
- 26
-
- Konu Sahibi Sukran yilyil
Görüntü oyle de doku nasil oluyor acaba o sallanma falan kaybolursa hic yaptirmak istemiyorum bide boyu icin kararsizim ama boyleyken mutsuzumyaptıranlar sonradan yumuşadığını, aşağı indiğini yazmış ama ben de korkuyorum o görüntüden. Youtubeden baktım da çoğu kişinin ameliyattan 3 4 ay sonra doğal bir hal almış memeleri
Görüntü oyle de doku nasil oluyor acaba o sallanma falan kaybolursa hic yaptirmak istemiyorum bide boyu icin kararsizim ama boyleyken mutsuzum
Video süpermiş ilk kez gördüm. Bu arada 350 değil 385cc ve ancak 1 yılda protezler cebe yerleşip doğallaştı diyor. Ilk başta memelerin ne kadar yukarıda ve belirgin oldugunu vs Aşama aşama herseyi anlatmış. 1 yıldan önce yorum yapmamamız lazım kendimize debu videoda 7.50-8.30 dakikaları arasında kız her açıdan gösteriyo, sıkıyo falan göğüslerini bence doğal bir hal almış bir bak istersen... 350 cc high profil yuvarlaktı sanırım silikonları da
Aynen öyle ama önceden de dokusu varmışVideo süpermiş ilk kez gördüm. Bu arada 350 değil 385cc ve ancak 1 yılda protezler cebe yerleşip doğallaştı diyor. Ilk başta memelerin ne kadar yukarıda ve belirgin oldugunu vs Aşama aşama herseyi anlatmış. 1 yıldan önce yorum yapmamamız lazım kendimize de
haklısın gerçekten aceleci davranmamak lazım... Kızın memeleri gerçekten güzel olmuş doğal duruyor. 350-400 süper bence boyut olarak darısı benim başımaVideo süpermiş ilk kez gördüm. Bu arada 350 değil 385cc ve ancak 1 yılda protezler cebe yerleşip doğallaştı diyor. Ilk başta memelerin ne kadar yukarıda ve belirgin oldugunu vs Aşama aşama herseyi anlatmış. 1 yıldan önce yorum yapmamamız lazım kendimize de
NedeenPişman olanlardan ben varım️
Pişman olanlardan ben varım️
[/Q
Merhaba.. Bende pişman oldum.. Siz neden pişman oldunuz..? özel değilse sebebi..Pişman olanlardan ben varım️