- 5 Ocak 2020
- 38
- 8
-
- Konu Sahibi sudansebeplerd
Merhaba benimde meme dokum çok az muayeneye gittim ve doktor en fazla 330cc olabileceğini söyledi onu sa deneyecekmiş olmazsa 305cc takacak yani bu CC ölçüsüne doktorla birlikte katar vermeniz iyi olur. Vücudunuzun alabileceği en yüksek CC ölçüsünü sorun ona göre karar verirsinizMerhaba
Ben 22 yaşındayım. Memelerim dümdüz olduğu için Antalya'da Sibel hanıma meme büyütme ameliyatı yaptırmaya karar verdim. Kafamda bir sürü soru var. Sibel hanımla ilgili burada olumlu şeyler okudum ama burada da sormak istiyorum. Sizce nasıl bir doktor? Mentor marka kullancağız. Doktorum aynı gün içinde taburcu olacağımı söyledi. Yuvarlak silikon düşünüyorum. Defne Samyeli'nin veya Ebru Şallı'nın meme büyüklüğünü beğeniyorum. Bugüne kadar memesiz olduğum için sütyen bedenlerinden asla anlamıyorum. Sizce bu kaç cc veya beden oluyor? Dışı pütürlü silikondan mı düz olandan mı tercih etmeliyim? Şimdiden teşekkürler.
Kendisi harika bir cerrahtır bence güvenin ve tamamen ona bırakın. Yaklaşık bir ay önce oldum motiva implant takıldı ve gayet memnunum büyüklüğünden.Merhaba
Ben 22 yaşındayım. Memelerim dümdüz olduğu için Antalya'da Sibel hanıma meme büyütme ameliyatı yaptırmaya karar verdim. Kafamda bir sürü soru var. Sibel hanımla ilgili burada olumlu şeyler okudum ama burada da sormak istiyorum. Sizce nasıl bir doktor? Mentor marka kullancağız. Doktorum aynı gün içinde taburcu olacağımı söyledi. Yuvarlak silikon düşünüyorum. Defne Samyeli'nin veya Ebru Şallı'nın meme büyüklüğünü beğeniyorum. Bugüne kadar memesiz olduğum için sütyen bedenlerinden asla anlamıyorum. Sizce bu kaç cc veya beden oluyor? Dışı pütürlü silikondan mı düz olandan mı tercih etmeliyim? Şimdiden teşekkürler.
Merhaba bugün görüştüm kendisiyle. Mentor a karar verim. 300 önerdi fakat yorumları okuyunca 300ün çok küçük olabileceğini düşünmeye başladım. Zaten memelerim yok. 350 olmayı düşünüyorum ama 350 cclik meme örneği nasıl olur bilemiyorum.. Yine de dr hanıma 350 yapmasını söyleyeceğim hatta belki 375Kendisi harika bir cerrahtır bence güvenin ve tamamen ona bırakın. Yaklaşık bir ay önce oldum motiva implant takıldı ve gayet memnunum büyüklüğünden.
Bende daha küçük düşünmüştüm maximal 290 diye ama bi çıktım 385 cc olmuşMerhaba bugün görüştüm kendisiyle. Mentor a karar verim. 300 önerdi fakat yorumları okuyunca 300ün çok küçük olabileceğini düşünmeye başladım. Zaten memelerim yok. 350 olmayı düşünüyorum ama 350 cclik meme örneği nasıl olur bilemiyorum.. Yine de dr hanıma 350 yapmasını söyleyeceğim hatta belki 375
ayyyy umarım öyle olur küçük olursa ağlarım zaten küçük memem var. Şeyma Subaşı'nınkini beğeniyorum mesela Didem Soydan da o sizelar da istiyorum. 385 nasıl duruyor?Bende daha küçük düşünmüştüm maximal 290 diye ama bi çıktım 385 cc olmuşSibel Hanım gögüs yapısına ve kapasitesine göre belirliyor. Bence tamamen ona bırakın
Ben hala alışamadım hala büyük duruyorlar ama çevredekiler normal diyor. En azından vücuduma orantılı, elbiselerde güzel dekolte veriyorayyyy umarım öyle olur küçük olursa ağlarım zaten küçük memem var. Şeyma Subaşı'nınkini beğeniyorum mesela Didem Soydan da o sizelar da istiyorum. 385 nasıl duruyor?
Ben de 375 isteyeceğim ya. Sizin öncesinde memeleriniz nasıldıBen hala alışamadım hala büyük duruyorlar ama çevredekiler normal diyor. En azından vücuduma orantılı, elbiselerde güzel dekolte veriyor
12 yıl önce koltukaltlarında kesiyle 220 cc takılmıştı ama zamanla ve doğumların etkisiyle memeler hacimini tamamen kaybetti, doku kayboldu ve protez bir tık yukarda kaldı. Bir çok doktor meme protezi yanı sıra dikleştirme dedi ama Sibel Hanım ameliyat sırasında buna karar vereceğim dedi ve cıkınca sadece saha büyük protez değişimi olduğunu gördüm. Açıkçası çok mutlu oldumBen de 375 isteyeceğim ya. Sizin öncesinde memeleriniz nasıldı
Protez büyüklüğü herkeste farklı duruyor. Omuzların genişliği, boy, mevcut meme dokusu.. hepsini birden doktorunuz değerlendirecektir. Ben doktoruma fotoğraf gösterip bu büyüklükte istiyorum demiştimayyyy umarım öyle olur küçük olursa ağlarım zaten küçük memem var. Şeyma Subaşı'nınkini beğeniyorum mesela Didem Soydan da o sizelar da istiyorum. 385 nasıl duruyor?
Size kaç cc takıldı bana 325 takılacakmış zaten 2 seçenek sundu tipimi görünceProtez büyüklüğü herkeste farklı duruyor. Omuzların genişliği, boy, mevcut meme dokusu.. hepsini birden doktorunuz değerlendirecektir. Ben doktoruma fotoğraf gösterip bu büyüklükte istiyorum demiştim
BEN DE 400 İSTEDİM AMA DR AMELİYATTAN SONRA 'SIRF SEN BÜYÜK İSTEDİN DİYE 350'yi ZOR SIĞDIRDIM'' DEDİ. High profile benimki de. Bakalım. Ama meme uçlarım düz duruyor sanki. Bu ameliyatın ilk günlerinde olmakla mı alakalı bilemedim. Memelerim minikken meme uçlarım daha dikti sankiBana da doktorum vücut yapıma göre 350 civarı önerdi ben ısrarla 400 cc istedim. Olur ama kenarlardan taşar dedi. Valla memesiz biri olarak büyük olmasını istedim ve şuan çok memnunum.ilk başlarda büyük duruyordu fakat ödemler indikçe boyutu küçüldü. Şuan dıştan bakan biri anlamıyor. Süngerli sütyenler ı'm nasıl duruyorsa şuanda aynı görüntüde. O büyüklük artık kendi memelerimiyi ki yaptırmışım.
Sibel atalay miydi doktorunuzMerhaba
Sibel atalay miydi doktorunuz. Memnun kaldınız mi. En başta çok büyük görünüyor. Zamanla düzeliyor muKendisi harika bir cerrahtır bence güvenin ve tamamen ona bırakın. Yaklaşık bir ay önce oldum motiva implant takıldı ve gayet memnunum büyüklüğünden.
Merhaba . Evet Sibel hanım yaptı ameliyatımı. Banada çok büyük geldi en başta ama şimdi harika görünüyorlarSibel atalay miydi doktorunuz. Memnun kaldınız mi. En başta çok büyük görünüyor. Zamanla düzeliyor mu
İz kaldı mı peki. İz durumunuz nedir. Birde ameliyattan sonra, korse kullanımı sonrası hangi marka sutyen kullandınız rica etsem öğrenebilir miyimMerhaba . Evet Sibel hanım yaptı ameliyatımı. Banada çok büyük geldi en başta ama şimdi harika görünüyorlar
İzler hava görünüyor ama zamanla renginin açıldığını hissediyorum. Ben pentinin ameliyat sonrası sütyenini kullandım baya rahat tavsiye ederim. Ama bence en az 6 hafta bekleyin.İz kaldı mı peki. İz durumunuz nedir. Birde ameliyattan sonra, korse kullanımı sonrası hangi marka sutyen kullandınız rica etsem öğrenebilir miyim