Memeleri birbirine yakınlaştırma teorim

highanddry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
128
41
Kızlar ben yeni ameliyat oldum ve son 2 gündür uzandığımda memelerimim yukarı kenarlarında ciddi batma hissi hissediyorum, özellikle solda. Sonra düşününce sanki ben uzanınca orası zorlanıyomuş gibi hissettim. Yani hepimiz uzandığımızda memelerimiz daha yukarı çıkar ve yanlara açılır ya, acaba silikon orayı zorlayıp yerleşmeye mi çalışıyo diye düşündüm ve sonra uzanmayıp mümkün mertebe eğilerek durmaya başladım ve kollarımla sıkıştırıyorum ki yanlara açılıp yukarı yerleşmesin, daha da yakınlaşsın. Mantıklı mı sizce bu yaptığım işe yarar mı ne düşünüyosunuz

😀..
Çok mantıklı.

Içinde kayıp yerleşecek olsa, adam onu alır, 4 kat derinin altına koyardı. Kendi kendine uğraşma, doktora görün.

Mantıksız.. Memelerin birbirine yakın olması tamamen sizin meme yapınızla ilgili.. Birleşik yapısı yoksa ne yaparsanız yapın birleşmez. Uğraşmayın boşuna yani.. Ameliyat sütyeni de yeni ameliyatlı bir bölgede protezlerin minimum hareket etmesini sağlıyor, böylece sürtünme kaynaklı kanamaların önüne geçtiği gibi protezin daha hızlı doku bağlayıp vücutla bütünleşmesine yardımcı oluyor.

Mantıksız.. Memelerin birbirine yakın olması tamamen sizin meme yapınızla ilgili.. Birleşik yapısı yoksa ne yaparsanız yapın birleşmez. Uğraşmayın boşuna yani.. Ameliyat sütyeni de yeni ameliyatlı bir bölgede protezlerin minimum hareket etmesini sağlıyor, böylece sürtünme kaynaklı kanamaların önüne geçtiği gibi protezin daha hızlı doku bağlayıp vücutla bütünleşmesine yardımcı oluyor.

Peki ağrılarım batmalarım ne zaman geçer 1 hafta oldu ama arada bi yanları ağrıyor hassas. Ne zaman acı hissetmemeye başlarım sizce?

Peki ağrılarım batmalarım ne zaman geçer 1 hafta oldu ama arada bi yanları ağrıyor hassas. Ne zaman acı hissetmemeye başlarım sizce?
1 hafta çoook yeni daha.. 15 günde hemen hemen ameliyatlık kısmı atlatıyorsun artık normalde dönme başlıyor ama batmalar daha uzun sürebilir. Fazla hareket ettirmemeye çalış kollarını, ağır kaldırma..

X