• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi memeden ne zaman kesmeliyim????

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

alek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
52
0
86
Denizli
Kızlar çok karasız kaldım,oğlum yakında 1 yaşına girecek,uyku düzeni bozuk,mafoldumben iştahsızlığı da var,sütüm var ama yine de kararsızım,doğru zaman nedir sizce???:uhm:

1 yaşından sonra emzirmeyi kesebilir sütünüzü biberonla verebilirsiniz. Bizim doktorumuz bunu önermişti. Benim kızımda uyku konusunda çok problemliydi. Ama ben yine de 16 aya kadar emzirdim.

emen çocuklarda uyku da bölünmeler oluyor males ama biz annelere düşen görev sabırlı olmak.benim oğlum 20 aylık hala emiyor.2 yaşına kadar emzirmek farz olduğu için ben 4 ay daha emzireceğim.
senin bebeğin diş çıkarıyor olabilir.benim oğlum diş çıkarırken geceleri 8 kere falan uyanıyordu. emzirmeyi kesme yakında uykusu da düzene girer.

Back