- 12 Kasım 2020
- 191
- 308
- Konu Sahibi portakalkeki
Merhaba sevgili anneler oğlum tam 24 aylık memeyi bıraktırmaya karar verdim yemek yemediği için bıraksam yedi yirmidört memede yaşayacak asla bişi yemiyor etraf sürekli hala mı emziriyorsun çocuk zayıf vs onları değil ama zayıf olmasını takıyorum canım çok sıkkın dört beş gecedir memesiz uyutmaya çalışıyorum ama bş saatlik ağlama krizinin sonunda pes edip uyuyor ben kademeli bıraktırmak istiyordum o yüzden ilk gece uykusuyla başlamıştım ama başaramadım iki gecedir hasta diye emzirdim şimdi ne yapacağıma karar veremiyorum o ağladıkça sinirlerim sabrım tükeniyor gene hasta olmasa devam edecektim ama kimi dinlesem üç geceden sonra azalır ağlaması uyur yavaştan diyor ama benimki süreci anladığı için daha da ağlar oldu her gece en son memeden inmemek için tüm gücüyle sıktı beni üzülüyorum kararsızım. Neden bu kadar direnç gösteriyor acaba biraz umutlanırdım kolay dalsaydı uykuya şu an asla olmayacak hissine kapıldım. Gündüzleri emziriyorum bu arada ve eskiye oranla daha çok memeci oldu yani sönme patlaması olabilir bu hali ama kaç gün daha böyle deli gibi ağlatacağım benim de sinirlerim çok sağlam değil, sabır taşı vs sürmek de istemedim güzellikle bıraksın diye aşamalı istedim ama beceremiyorum galiba sizler benim gibi zorlu gelişenler özellikle neler yaptınız