Merhabalar arkadaslar , bebegim 12 aylik ve memeden kesmeye calisiyorum. Azaltarak denedim ama olmasi okadar bagimli ki memeye. Emzik vs asla kullanmaz. Sabir tasi denemek istiyordum ama yurt disinda bulamadim. Tr de yasamiyorum. Lutfen yardim edin. Ben emzirmekten ilk gunden beri hic hoslammadim. 12. Aya kadar da zar zor sabrettim . Psikolojim bozuldu artik, bebegimde olsa goguslerime baskasinin dokunmasi emmesine tahamulum yok. Bebegimde buna ragmen saatlerce emmek istiyor. Onu gectim geceleri 4 5 defa kalkiyor. Artk psikolojim bozuldu , kendime zarar verme dusuncelerine gidiyor aklim bazen emzirirken, o derece kotu hissediyorum. Bebegimi cok ama cok seviyorum . Ama emzirmek her kadina gore degilmis bunu anladim. Zaten taa ilk gunden istememistim ama esimin ricalariyla annemin kaynanamin derken oyle oyle bu gune geturdim. Bebegimde bunlari hisseder gibi tam bi meme bagimlisi oldu, her gece aglamaktan artik goz pinarlarim kurudu . Boyle bir durum yasayan var mi , nasil basa cikacam bu durumla