Memedeki damarlar

Murvett0093

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2022
14
4
31
Merhaba arkadslar, memelerimdeki damarlar aşırı derece belirgin ve doktora gitmeye hiç cesaretim yok. 6 yılda 43 kilo alıp 23 unu verdim, onunla alakalı olabilir diye kendimi teselli ediyorum ama.... Aklımdan da pek çıkmıyor. Çatlaklarim da hep vardı, Google da kanser belirtisi olarak veriyor. Birde beyaz tenliyim ama daha önce bu kadar belirgin değildi.... Benimle aynı durumda olan var mı yada meme varisi olan var mı????
(bir diğer ihtimal meme varisi diyor googleee)

Beyaz tenlilerin damarlari daha belirgindir ayrica kilo alip verince deri incelmesi yasamissinizdir kuzum internete bakarsaniz ohoo hepimiz ayakta yogun bakimdayiz

Beyaz tenlilerin damarlari daha belirgindir ayrica kilo alip verince deri incelmesi yasamissinizdir kuzum internete bakarsaniz ohoo hepimiz ayakta yogun bakimdayiz
O kadar çok modum düştü kii ve 9 yıldır bebeğimiz olmuyor amh 0,1. Tam tüp bebek için adım atacakken eyvah kanser oldum dedim..... Epeydir aşırı huzursuzm ama cesaret de edemedim maalesf dr için.

O kadar çok modum düştü kii ve 9 yıldır bebeğimiz olmuyor amh 0,1. Tam tüp bebek için adım atacakken eyvah kanser oldum dedim..... Epeydir aşırı huzursuzm ama cesaret de edemedim maalesf dr için.
Ne kanseri kuzum gozlemle olacak sey degil o ustelik baska basit nedenleri varken

Kötüyü çağırmayın hemen ne kanseri? Beyaz tenlisiniz damarlarınız daha belirgin, kilo vermişsiniz, bayağı da iyi kilo vermişsiniz; handikapları var çatlak oluyor yağ doku parçalandıkça cilt inceliyor. İnanın bu bir kusur değil, sorun değil; dermansız derdiniz olmasın.

Ahhh çok teşekkür ederim yorum yaptığınız için, çevremde kimseye derdimi anlatamadım anneciğimin kulağina gider de üzülür diye... Şuan kendimi çok daha iyi hissettim

Bu bi hastalıkmı bilmiyorum ama ben beyaz tenliyim sadece memede deyil tüm vücudumdaki damarlar apaçık ortada

Son düzenleme:
Bu bi hastalıkmışbilmiyorum ama ben beyaz tenliyim sadece memede deyil tüm vücudumdaki damarlar apaçık ortada
Evet evet vücudumun her yeri benimde öyle, ama konu meme olunca çok tedirgin oldum. Sürekli kendinimi muayene ediyorum elime gelen bir kitle vs yok şükür. Yoğun çatlağim ve damarlarım yeteri kadar sinir bozucu oldu

Evet evet vücudumun her yeri benimde öyle, ama konu meme olunca çok tedirgin oldum. Sürekli kendinimi muayene ediyorum elime gelen bir kitle vs yok şükür. Yoğun çatlağim ve damarlarım yeteri kadar sinir bozucu oldu
Korkulacak bişey değildir ya açık tenlimisin sende

Çatlaklar bende de var ama kafaya takmıyorum tam tersi belki komik gelecek ama bununla gurur duyuyorum 3 çocuk emzirdim olacak o kadar

Ahhh çok teşekkür ederim yorum yaptığınız için, çevremde kimseye derdimi anlatamadım anneciğimin kulağina gider de üzülür diye... Şuan kendimi çok daha iyi hissettim
Üzülmeyin, içiniz rahat edecekse bir doktora gidin ama bu bir sağlık sorunu değil. Estetik açıdan da bunu bir kusur olarak görene rastlamadım, hatta kireç gibi beyaz tende gözüken damarların fetişleri bile var. Canınız sağ olsun kısaca, kucağınız da dilerim bebekle dolar da o damarlarınız bebeğinize can olur Annem, kardeşimle beni 40’ından sonra doğurdu, her şeyin bir zamanı var, yüreğinizi ferah tutun; daha çok gençsiniz

Çoook teşekkür ederimmm, güzel bir umut oldu bu da bana. Henüz 29 yaşındayım, 21 de evlenmişti. Bu yıl öğrendik ki amh çok düşükms ve bu hormon hiç bakilmamis. Hayırlısı olsun diyoruz, Rabbım hepimize sağlık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…