7 aylik bir oglusum var. Dogdugunda anne sutu az geldigi icin doktor surekli emzir ki sutun artsin demisti. Anne sutu verebilme telasindan, yavrum memede uyumaya alisti. Simdi sutum hic gelmiyor ama oglum da memesiz uyumuyor. Her ne kadar onunla bu yakinligimizdan sonsuz mutluluk duysam da, ve yabanci bir kaynakta okudugum kadari ile bebeklerin anne memesinde olmalarinin ileride kendilerine guvenen bireyler olarak yetismelerinde buyuk onem tasidigini okumus olsam da, ilerisi icin dusundugumde artik bu durum endise verici oluyor, soyle ki:
Allah nasip eder de seneye ikinci bir bebek yapmaya karar verirsek ve oglum hala bu durumda olursa, o zaman memeden kesmek hem ona hem bana daha zor gelecek. Ayrica memede uyumaya alistigi icin de malesef ben uyutmazsam yerine birakip da uyutma sansim olmuyor.
Bu konuda neler yapabilirim fikirlerinizi, tecrubelerinizi paylasir misiniz lutfen?
Allah nasip eder de seneye ikinci bir bebek yapmaya karar verirsek ve oglum hala bu durumda olursa, o zaman memeden kesmek hem ona hem bana daha zor gelecek. Ayrica memede uyumaya alistigi icin de malesef ben uyutmazsam yerine birakip da uyutma sansim olmuyor.
Bu konuda neler yapabilirim fikirlerinizi, tecrubelerinizi paylasir misiniz lutfen?