- 29 Kasım 2020
- 3
- 6
- 30
- Konu Sahibi ozlem suna
Merhabalar konuyu nereye açacağım bilemedim yardımcı olursanız sevinirim mememde benim hissettiğim 3 4 aydır sızlama batma gibi ağrı acı oluyordu ama sürekli değil arada bir elimle bi kaç kez yokladım ama alt tarafa hiç bakmadım bişey gelmedi uzanırken alt tarafa baktığımda elime bi sertlik geldi şehir hastanesine gittim eliyle muayene de korkuttu beni elime pütürlü geldi biz böyle olmasını sevmiyoruz ultrason mr kan istedi kan verdim ultrason 13 ün de daha mr da adetin 12. Günü daha giremedim bana imkanın varsa bir yerde en azından git ultrason çektir dedi özele gittim evet bi kitle var dedi ama iyi huylu olarak görüyorum dedi bi de lenf noduna reaktif yazmış yani orada da lenf de büyüklük var yanlış hatırlamıyorsam kitle 14.5 mm reaktif lenf dediği de 14 16 mm di oda o aralarda kağıt şuan yanımda değil ama solid kitle kanser yazıyor ve lenf olarak da birleştirip baktığım da kanser var yayıldı yazıyor baktığım da çok korkuyorum yaşım 30 a gireceğim 2 tane çocuğum var 2 sini de emziremedim 1 ay kadar sağdım sadece sonra mama çünkü benim doğuştan memelerimin ucu gömük yani az çıkıyor gibi oluyor gidiyor. Aile de meme kanseri teşhisi konan teyzemin kızı başka yok lütfen bilgisi olan böyle olup da hem solid hem lenf yazan başına gelen varsa sonuçlar nasıl çıktı ?? Yarın değil bir gün hem devlet hem özele ultrason randevum var bu arada ..