• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memede sislik

Merhaba hanimlar, oncelikle bu konuyu size sormama dr ye gitmeme gerektigini biliyorum ancak regl baslamasi ve bitmesini bekliyorum sorunumu gozlemlemek adina... malesef ayni zaman da panik atak hastasi da oldugum icin oncesinde fikirlerinizi almak istedim.

Yaklasik adetime 15 gun kala daha once karsilasmadigim sag memede agri- hassasiyey sislik ile karsilastim.. surekli kontrol ettim ama elime geleen kitle -nohut vb birsey olmadi... bu durumla karsilasan dr ye giden var mi nasil bir sorunla karsilastiniz? Yardimci olursaniz cok sevinirim zira bu sorun nedeni ile gunlerdir uykusuzum.. regl olucam 1-3 gun icinde gececek mi diye merak icindeyim acikcasi.. lutfen fikirlerinizi paylasin cok tsk ederim
bende kasinti ve hassasiyet var

aynısını bende yaşadım kalp doktoruna gittim genel cerraha gittim bişey çıkmadı kas ağrısı dedi
Ay inanirmisiniz kas agrisi olmasindan da supheleniyirum icime su serpildi biraz ama siz de de memede sislik olmus muydu?kaslarim gerilmiste onun agrisi gibu de duruyor omuz ve kol da da agri var icimi rahatlatmak icin meme muayene gidecem sinrasinda fizik tedavi yada ortopedi dusunuyorum

Merhaba canim bende de panik atak var...suan boyle bir kurma donemindeyim bende gidicem doktora

Sag memede agri kasinti ignelenme elime gekllen yag bezesi gibi meme dokusu mu anlayamadığım bise.3 aydir böyleyim
GEvmis olsun ben cok arastirma yaotim genelde sizin şikayet lerinizde ya iyi huylu bisi cikiyir yada hic bisi çıkmıyor stresten oluyor okudugum siteleden cnku inanin o kdr arastirdim ki okumadigim site kalmamistir benim regl olunca biraz azaldi şikayetim ama gidecegim bende siz de guderseniz haber verin guzel haberler verin ins

GEvmis olsun ben cok arastirma yaotim genelde sizin şikayet lerinizde ya iyi huylu bisi cikiyir yada hic bisi çıkmıyor stresten oluyor okudugum siteleden cnku inanin o kdr arastirdim ki okumadigim site kalmamistir benim regl olunca biraz azaldi şikayetim ama gidecegim bende siz de guderseniz haber verin guzel haberler verin ins

Surekli elim orda memede hassaslasti sıkıyorum kontrol ediyorum derken acaba surekli boyle yaptigim için mi agriyo diyorum bazen

Surekli elim orda memede hassaslasti sıkıyorum kontrol ediyorum derken acaba surekli boyle yaptigim için mi agriyo diyorum bazen
BENim de elim surekli orada sert mi diger memenize gore sag taraf? Elime gelen kitle yok benim ama sag meme digerine gore daha sis ve dikkat ettikm aklim oraya kaydikca daha cok oluyor of bilmiyorum kendimi en kotusune hazirlayip dr ye gitmekten baska yapacak bisi yok sanirim.

BENim de elim surekli orada sert mi diger memenize gore sag taraf? Elime gelen kitle yok benim ama sag meme digerine gore daha sis ve dikkat ettikm aklim oraya kaydikca daha cok oluyor of bilmiyorum kendimi en kotusune hazirlayip dr ye gitmekten baska yapacak bisi yok sanirim.
Sertlik değilde yag bezesi gibi bise var gibi ama bu diger memede de var bilemedim ama surekli aklim elim orda .1 yil oldu ultrasona girmeyeli ama anksiyete mahvediyor kendimi öldürürüp mezara koyuyorum.ki annemi bu hastalıktan kaybettim ve 4 kez tup bebek tedavisi gordum yani risk faktörü cok.

Sertlik değilde yag bezesi gibi bise var gibi ama bu diger memede de var bilemedim ama surekli aklim elim orda .1 yil oldu ultrasona girmeyeli ama anksiyete mahvediyor kendimi öldürürüp mezara koyuyorum.ki annemi bu hastalıktan kaybettim ve 4 kez tup bebek tedavisi gordum yani risk faktörü cok.
BAsiniz sagilsun. En kisa zamanda gidin kotu birsey cikmicak inanıyorum 🙏🏻

Back
X