- 11 Nisan 2018
- 316
- 478
- 23
- Konu Sahibi --Beyzanur--
-
Ben ilk öğrendiğimde ameliyat oldum aldırdım iki ay sürmedi tekrar çıktı. Seni rahatsız ediyorsa alalım dediler arada bir sızlıyor diye aldırdıım pişman oldum ama. Yarın öğren sonucu bize de yazarsın canım güzel şeyler duyarsın inşallahDoktorum ne yazikki hiç bişey söylemedi. İyi huyludur büyük ihtimalle dedi ama parça sonrası iyi huyluysa ne olacak Allah korusun kötüyse nasıl bir yol ilerlenicek hiç bir açıklama yapmadı istememe rağmen. Yarın üniversiteye gidip sonuclarimi göstereyim ben o zaman yine çok sağolun yorumlarınız için
Evet benimde kafamı kurcalayan şey bu durum. Çok teşekkürler
Üniversitede akrabam olması dolayısıyla bugün sonuclarimi gosterebildim çok şükür. Bu ultrason sonucuna göre senden nasıl parça isteyebilirler ultrasonu çeken baştan sona yanlış rapor yazmis dedi. Altı ayda bir takip altında tutucaz sadece bu kadar dedi. Ustumden büyük bir yük kalktı Burdada detaylı bir ultrason çekelim içiniz rahat olsun tehlikeli bir durum yok dediBen ilk öğrendiğimde ameliyat oldum aldırdım iki ay sürmedi tekrar çıktı. Seni rahatsız ediyorsa alalım dediler arada bir sızlıyor diye aldırdıım pişman oldum ama. Yarın öğren sonucu bize de yazarsın canım güzel şeyler duyarsın inşallah
Çok şükür canım sevindimÜniversitede akrabam olması dolayısıyla bugün sonuclarimi gosterebildim çok şükür. Bu ultrason sonucuna göre senden nasıl parça isteyebilirler ultrasonu çeken baştan sona yanlış rapor yazmis dedi. Altı ayda bir takip altında tutucaz sadece bu kadar dedi. Ustumden büyük bir yük kalktı Burdada detaylı bir ultrason çekelim içiniz rahat olsun tehlikeli bir durum yok dedi
Benim göğsümde de 6 tane var ya yağ bezesidir. Ya da kitle benim iyi huylu özel hastane insanı mahvediyor biyopsi içini rahatlatmak icin yaptirmalisin bence. Biyopsi sonrası temiz cikinca bekletme aldır dedi aldırmadım benİyi akşamlar sevgili KK üyeleri :)
Konum hemen tasinmazsa çok sevinirim çünkü en çok yorum alan bölüm burası mememde geçen hafta bir sertlik hissettim alt kisimda tabi internete girince insan hastalık hastası oluyor çok kafama takıldı. Elimin altindan kayan fındık veya ceviz diye nitelendirebilecegim yuvarlak ve hattı olan birşey değil. Onun dışında adet öncesi çok ağrı olur ve şişer goguslerim adet bitiminden üç gün sonra farkettim onun dışında kaşınma deride kızarıklık göğüste iltihap durumu yok. Sadece hafif sancılar şeklinde biseyler gelip gidiyor sanki. Bugün genel cerrahi bölümüne gösterdim birşey var ama ultrasonla bakalım dediler ultrason çeken kadın ne sikayetle gelmistiniz birşey gözükmüyor dedi sonra sertlik var diyince evet orda bir yapı yoğunluğu var dedi . Kan testini normal çıktı .. ama doktor hanım mr çekelim parça alalım dedi. Özel bir hastane olduğu için insan bu kadar tetkike biraz önyargılı oluyor. Parça alimindanda biraz korktum düşünüp gelicegimi söyledim. Başına böyle bir durum gelen var mı ne olur yardımcı olun sizce ciddi bir durum mudur biyopsi yaptırmalı mıyım? Geldiğimden beri ağlıyorum takıntılı bir insanım çok canım sıkıldı.Yaşım 23 ailemde göğüs kanseri vb hastalık geçirmiş insan yok
merhaba Bem 19 haftalık jamıleyım ıkı gogsumumde ıc kısımlarında ara ara kızarıklık kasıntı oluyo ve ol bolyede derıde kalınlasma var sankı boyle delık delık o bolgeler ınternetten baktımda bıraz korktuö hamılelıkte olası bı dıruömu yoksa endıselenmelıyım sızce nasıl bısey yasadınız kalınlasma dedınızSert bir yapı olması iyi birşey değildir. Temkinli iyimserlik önermekle birlikte, erken zamanda gereken tetkikleri yapmanızı da öneririm.
Belki ciddi birsey olmayabilir ki ben buna benzer bir durum yasadım gecmiste. Sonuc 'doku kalınlaşması' idi.
Her ne olursa olsun, Erken teşhis önemlidir..
Merhaba. Benim sag gosumun, sag ust kisminda elime bir sertlik geliyordu. Icten doku kalınlaşmışti. Anlattiğiniz seye benzer durumu ben de hamileyken yaşadım yine. Kasınti, kizariklik... Alerjikti benim.. Doktorunuza danişmanızda fayda var.. Bir sonraki kontrolde ihmal etmeyin sorun..merhaba Bem 19 haftalık jamıleyım ıkı gogsumumde ıc kısımlarında ara ara kızarıklık kasıntı oluyo ve ol bolyede derıde kalınlasma var sankı boyle delık delık o bolgeler ınternetten baktımda bıraz korktuö hamılelıkte olası bı dıruömu yoksa endıselenmelıyım sızce nasıl bısey yasadınız kalınlasma dedınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?