- 16 Eylül 2015
- 117
- 224
- 103
- 28
- Konu Sahibi --Beyzanur--
-
Yok hayır sabitBir sakin ol öncelikle..
Elinin altında dokunduğun zaman kayıyor mu?
Yer değiştirir gibi..
Evet benimde kafamı kurcalayan şey bu durum. Çok teşekkürlerTek bir usg ile ve belirlenen kitle tanımlanmadan parça almak akıl dışı geldi. Lütfen baska bir hastanenin daha genel cerrahına muayene olun
Bu yorumları gordukce rahatliyorum çok sağolun yaptirsa mıydım diye kendimle savasiyordum. Tek bir göğsümde sertlik var yani yapısaldan kaynaklı değilCanım geçen annem de gitti kist görüyoruz dediler dediler bişey çıkmadı göğüs yapısı öyleymiş göğüslerin sertmi normalde bazı kadınların dokuları sıkı oluyor bende mamagrafi çektiğimden biliyorum aklında çok kalacaksa bir doktora daha git ultrasonla baksın hemen biyopsi yaptırma bence
Doktorum ne yazikki hiç bişey söylemedi. İyi huyludur büyük ihtimalle dedi ama parça sonrası iyi huyluysa ne olacak Allah korusun kötüyse nasıl bir yol ilerlenicek hiç bir açıklama yapmadı istememe rağmen. Yarın üniversiteye gidip sonuclarimi göstereyim ben o zaman yine çok sağolun yorumlarınız içinBenimde sağ göğsümde var canım kitle iyi huylu bir şey doktorlar hiçbir sıkıntı olmaz dediler ankaraya profesöre bile gösterdim rahat etmek için sen onu unut hiç düşünme yokmuş gibi davran 6 ayda bir ultrasonla kontrole gel dediler 7-8 yıldır böyle adet dönemlerinde büyüyüp küçüldüğü için sızlıyor yanma gibi benimki böyle tabi başka bir doktora git istersen gittiğin doktor çok neet bir şey söylememiş genel cerraha gitmiştim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?