Memede sarkma ve çatlaklar emzirme bitince düzeliyor mu?

orange_85

Yaş 31 kilo 95 hedef (85) simdilik
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2008
125
43
39
! yıl önce doğum yaptım ve tabi emzirme dönemm başladı hamilelikte göğüslerde deforme yoktu ama şimdi aşağıya sarkma ve yanlarda çatlaklar var acaba emzirmeyi kesince düzeliyor mmu yoksa ameliyat mı gerekiyor? :KK43::18:

! yıl önce doğum yaptım ve tabi emzirme dönemm başladı hamilelikte göğüslerde deforme yoktu ama şimdi aşağıya sarkma ve yanlarda çatlaklar var acaba emzirmeyi kesince düzeliyor mmu yoksa ameliyat mı gerekiyor? :KK43::18:

emzirme sonrası göğüslerde boşalma oluyor ne yazıkki :KK50:çatlaklar zaten geçmez biliyorsun ne yazıkki eski haline dönmüyor göğüsler ancak ameliyatla düzeliyor bende aynı sorunu yaşadım çok şükür kurtuldum bir yıldır rahatım darısı isteyen herkesin başına :KK42:

Hamilelikte ve emzirme dönemlerinden sonra oluşan deformasyonlar ne yazıkki sonrada düzelmiyor.Tek çaresi ameliyattır...Yeterli meme dokunuz varsa dikleştirme,toparlama ameliyatı ile göğüsleriniz dikleştirilebilir.Küçülürse silikon protez takılarak dolgunlaştırılıp dikkleştirilebilir.Emzirme dönmeniz bittikten sonra plastik cerrahlarla görüşüp bilgi alabilirsiniz :KK34:

malesefki arkadaşlarımında dediği gibi düzelme söz konusu değil cnm.zaten çatlakların hiç bir şekilde geçme şansı yok malesefki:KK50:benimde 3 çocuğum var hiç sarkma yada çatlamam olmadı fakat her doğumda küçüldüler:KK14:bende ameliyat olmak için sırada beklemekteyim.sende emzirme dönemin bittikten sonra araştırmaya başlayabilirsin cnm sevgiler:KK16:

Aynen,emzirmeden sonra goguslerim cok buyuk olmamasina ragmen sarkti.Ameliyatla su an duzeldiler..Emzirmeden sonra maalesef deformasyon oluyor...

women utanmıyormusun buralara girip yaz yazmaya
sen erkeksin çok belli
lütfen çık sapık gibi dolaşma

X