• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memede koyu bolgede kabarcıklar?

efuulimm

Dualarla gel bebeğim
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
1.923
3.382
133
26
Merhaba hanımlar 3 4 gündür mememde aşırı bi ağrı ve sertlik var yururken bile sızlıyor:( bugün farkettim kahverengi bolgede küçük küçük yağ bezesi gibi beyaz noktalar çıkmış. Hastaneye gidemiyorum ama korkuyorum bunlar nedendir:(

Gebelik durumu olabilir mi

Ben söleyim hemen prolaktin yuksekliği benimde kac aydır oyle 🤷‍♀️ ama hamilelik tede yuksekliği için hamilelik olabilir süt hormonu yapıyor o kabarmaları

Ben söleyim hemen prolaktin yuksekliği benimde kac aydır oyle 🤷‍♀️ ama hamilelik tede yuksekliği için hamilelik olabilir süt hormonu yapıyor o kabarmaları
Devamlı var benim prolaktin yüksekliği:( ama hiç bu denli agrim olmamıştı . Semsert gogsum kabarciklari da ilk kez goruyorum

Hamilelik belirtimdi benim. Beyaz kabarcik değil ama koyu renkle ayni ton kabarciklardi.

Merhaba hanımlar 3 4 gündür mememde aşırı bi ağrı ve sertlik var yururken bile sızlıyor:KK43: bugün farkettim kahverengi bolgede küçük küçük yağ bezesi gibi beyaz noktalar çıkmış. Hastaneye gidemiyorum ama korkuyorum bunlar nedendir:KK43:

Geçmiş olsun. Regliniz yaklaştığı içindir belki ağrınız. Bir hafta varmış.

Geçmiş olsun aynı durum ablamda da oldu ve çok tedirgin olduk haliyle, aklımıza direk malüm olan hastalık geldi, ama şükür sadece birden fazla bir arada olan yağ bezeleriymiş durum. hiç tedirgin olmanıza gerek yok ve kesinlikle muayene için bir kaç farklı hastahane ve doktora görünmek her zaman daha sağlıklı olacaktır.
(bkz: climed)

Back