- 18 Ocak 2019
- 1.923
- 3.382
- 133
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastalıgın yakın mı gectimiMerhaba hanımlar 3 4 gündür mememde aşırı bi ağrı ve sertlik var yururken bile sızlıyor bugün farkettim kahverengi bolgede küçük küçük yağ bezesi gibi beyaz noktalar çıkmış. Hastaneye gidemiyorum ama korkuyorum bunlar nedendir
Tam 1 hafta varHastalıgın yakın mı gectimi
Çok istiyoruz ama zor doğal yolla zannetmemGebelik durumu olabilir mi
Devamlı var benim prolaktin yüksekliği ama hiç bu denli agrim olmamıştı . Semsert gogsum kabarciklari da ilk kez goruyorumBen söleyim hemen prolaktin yuksekliği benimde kac aydır oyle ama hamilelik tede yuksekliği için hamilelik olabilir süt hormonu yapıyor o kabarmaları
Rabbim nasip etsin inşallahÇok istiyoruz ama zor doğal yolla zannetmem
Aynen öyle tüm isteyenlere..Rabbim nasip etsin inşallah
Imtihan zor
Saolun inşallah. Adet öncesi mi olabilir?Allah yardımcınız olsun adeti bekleyin sabırla
Bendede agrı olmaz ama kabarcıklar hep var cok geçmiş olsun.Devamlı var benim prolaktin yüksekliği ama hiç bu denli agrim olmamıştı . Semsert gogsum kabarciklari da ilk kez goruyorum
Sizin kaç çıkıyor genelde prolaktin . TesekkurlerBendede agrı olmaz ama kabarcıklar hep var cok geçmiş olsun.
38 sizinSizin kaç çıkıyor genelde prolaktin . Tesekkurler
32 benim genelde sizin daha çokmuş :/ sebebi Ne?38 sizin
Merhaba hanımlar 3 4 gündür mememde aşırı bi ağrı ve sertlik var yururken bile sızlıyor bugün farkettim kahverengi bolgede küçük küçük yağ bezesi gibi beyaz noktalar çıkmış. Hastaneye gidemiyorum ama korkuyorum bunlar nedendir