- 30 Ekim 2020
- 10
- 1
- 1
- Konu Sahibi anjelikmsl
-
Benim kitlem var 5 yıldır takipteyim, biyopsi temiz çok şükür. Üstüne yattığımda ağrı yapıyor, dokununca acıyor, hep elime geliyor, rahatsız oluyorum aldırmak istedim ama doktorum çok yavaş büyüyor dokundurtma dedi. Sizin ki hızlı büyüyorsa aldırın tabi ben Ankara'dayım. Umarım çok iyi bir doktor bulursunuz. Ameliyat söz konusu olunca insan basitte olsa geriliyor. En önemli kısım doktor seçimi. Şimdiden çok geçmiş olsun
Kist içi boşaltarak alınabildiğini sizden duydum şimdi, aklımda bulunsun. Teşekkürler bilgi için. Ben kitleye dokunduğumda aşırı rahatsız oluyorum psikolojik, doktor elle muayene yaparken dediğiniz gibi hareket ettirirken rahatsızlığım tavan yapıyor. 9 yıl baya büyük bir kitleyle oldukça zor olmuştur. Haftaya demek ameliyat, çok şükür kurtulacaksınız. Kolay geçsin inşallah. "Aaaa bu muydu" diye acısız ağrısız çıkın. Hemen iyileşmeniz ve istediğiniz gibi göğüslerinize dokunup rahatsız olmayacağınız günlere kavuşmanız dileğiyle...Dua edeceğ
Kist içi boşaltarak alınabildiğini sizden duydum şimdi, aklımda bulunsun. Teşekkürler bilgi için. Ben kitleye dokunduğumda aşırı rahatsız oluyorum psikolojik, doktor elle muayene yaparken dediğiniz gibi hareket ettirirken rahatsızlığım tavan yapıyor. 9 yıl baya büyük bir kitleyle oldukça zor olmuştur. Haftaya demek ameliyat, çok şükür kurtulacaksınız. Kolay geçsin inşallah. "Aaaa bu muydu" diye acısız ağrısız çıkın. Hemen iyileşmeniz ve istediğiniz gibi göğüslerinize dokunup rahatsız olmayacağınız günlere kavuşmanız dileğiyle...Dua edeceğim
Merhaba 2 sene önce bende fibroadenom aldırdım kendi isteğimle çünkü elime geldikçe kendimi kötü hissediyordum tıp fakültesinde staj yapıyordum o zamanlar kendi hocama ameliyat oldum. Yani benimki kolay geçti aslında hiçbişe hissetmedim ama sonrasında enfeksiyon kaptım ve o günler felaket zordu. korkulacak hiçbişe yok izi bile kalmadı bende şuan meme dokum da çok yoğundu benim adet olacağıma yatın felaket acıyordu göğsüm.Merhaba benim göğsümde büyük bi
kitle var fibroadenom 9sene oldu takip ettim son yıllarda büyüdü biyopsi yaptırdım Levent çelik e temiz çıktı çok stresli birşey.memesinde kitle aldıranlar var mı hangi doktora gitmeliyim ameliyat beni çok düşündürüyo lütfen istanbul için hangi doktorlar iyi giden memnun olanlar yazabilir mi fatih aydoğan a giden var mı ameliyat olan.benim için çok önemli herkese geçmiş olsun
merhaba ben Eylülde biyopsi sonrası ameliyat oldum hızlı büyüdüğü için 3 cm ken alındı.Merhaba benim göğsümde büyük bi
kitle var fibroadenom 9sene oldu takip ettim son yıllarda büyüdü biyopsi yaptırdım Levent çelik e temiz çıktı çok stresli birşey.memesinde kitle aldıranlar var mı hangi doktora gitmeliyim ameliyat beni çok düşündürüyo lütfen istanbul için hangi doktorlar iyi giden memnun olanlar yazabilir mi fatih aydoğan a giden var mı ameliyat olan.benim için çok önemli herkese geçmiş olsun
çok geçmiş olsun, ben 25 yaşındayım ameliyat olduğumda 15 yaşındaydım elime geldiği için doktora gittim ve devlette çok detaylı bilgi vermediler küçük olduğum için çok korkmuştuk bi tanıdık ile Prof Dr Hilal Ünal hocaya gittik özel muaynanesine fibroadenom olduğunu elime gelen iyi huylu ama bikaç tanede küçük kötü huylu olduğunu söylemişti zaten kötü huylular genelde ele gelmiyormuş onlara ameliyat önermedi takip altında olmamı istedi ve büyük elime gelen kisti Cerrahpaşa'da Fatih Aydoğan kendi öğrencisi olduğu için ona yönlendirdi Fatih bey ameliyat etti ağrım sızım iltihap vs olmadı hatta dikiş izi bile yok kahverengi kısımdan girip aldılar diğerleri de ağrı yapmıyor uzun zamandır son gittiğimde görünmeyecek kadar küçüklerdi. Ameliyatımı Fatih bey yaptı isim olarak tanıyorum ama inan hatırlamıyorum kendisini sadece ağrım sızım olmadı onu hatırlıyorumMerhaba benim göğsümde büyük bi
Ben oldum canım 1 sene önce bende olmadı aynı yani sadece şişince orası acıyor o kadarBenim de fibroadenomumda büyüme devam ediyor bugün doktorum ameliyat dedi. Merak ettiğim bir şey var ameliyat sonrası göğüste herhangi bir deformasyon oluyor mu şekil olarak?
Benimki de 6cm olmuş bi mandalina kadar dedi doktor. Çıkarsa çökme falan olmasından korkuyorum gerçekten teşekkür ederim yorumunuz içinBen oldum canım 1 sene önce bende olmadı aynı yani sadece şişince orası acıyor o kadar
Çok geçmiş olsun. Benimki de 6cm miş haftaya ameliyat olucam. Ameliyattan sonra göğsünüzde bi şekil bozukluğu oldu mu acaba? Çökme veya herhangi bir şey. Şuan en büyük kaygım bu ameliyatla ilgili. 21 yaşındayım toparlar dedi doktor ama bilmiyorum ya içim rahat etmiyor bi türlüBenimde 5 lerdeydi büyüklüğü takip ediyordum dahada büyümeye başladı bir tabak büyüklüğünr ulaşmıştı artık ağrı yapıyordu üstüne yattığımda temızledıler amrlıyatla çok şükür şuan bi sıkıntım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?