Memede kitle cerrahi biyopsi

KizlarimHerseyim

Eylül'üm & Eylem'im ❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2021
4
3
29
Merhabalar,
3 ay evvel sol memede ağrı ile kitle farkettim hemen bir özel hastaneye giderek usg çekildim yağ nekrozu da benzediğini çok hassas bir yapısı olduğunu 3 ay bekle büyürse ağrı artarsa hemen gel dedi ve ben içim rahat etmesi için devlete gittim usg için 10 gün sonraya gün verildi ve büyüdüğü tespit edildi zaten bunu bende fark ettim doktorum alalım biz bunu sende kalmasın dedi ve 10 gün sonra ameliyat oluyorum kötü huylu mu dediğimde emin olmadığını en kesin sonucu ekzisyonel biyopsi yani cerrahi biyopsinin olduğunu söyledi 2 evladım var çok üzgünüm kolum ağrıyor kaldıramıyorum doktorum antibiyotik verdi bayramda içtim ona rağmen büyüme devam ediyor varmı benim gibi olupta sonucu temiz çıkan 17sinde yatısim 18inde ameliyat günüm :KK43:

7×1mm di ilk öğrendiğimde 2.ci usg de 20 gün sonra 8×7mm olmuştu hızlı büyüdüğünü söyledi bir daha da bakılmadi ellediginde 3cm de olabilir bu doktorum.

Hiç bir bilgim yok. Çok geçmiş olsun. Umarım korktuğumuz gibi olmaz ve En kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz.
Teşekkür ederim salı günü yatışim yapılicak baya endişeliyim umarım kanser çıkmaz sağolun rabbim derdi olan herkese derman olsun şifa bekleyen şifa versin inşallah ❤️

18 inde ameliyat oldum doktorum memeyi actiginda kitlenin varlığını bulamadigini o usg de gördüğümüz değişik kitlenin meğer meme dokusunun aşırı derecede kalınlaşması ve büyümesi sonucu ortaya çıkan birşey olduğunu onu ve çevre dokuyuda temizlediğini söyledi çıkan parçalar patolojiye gitti ama temiz çıkacağını söyledi çok mutlu oldum bunuda atlattım

18 inde ameliyat oldum doktorum memeyi actiginda kitlenin varlığını bulamadigini o usg de gördüğümüz değişik kitlenin meğer meme dokusunun aşırı derecede kalınlaşması ve büyümesi sonucu ortaya çıkan birşey olduğunu onu ve çevre dokuyuda temizlediğini söyledi çıkan parçalar patolojiye gitti ama temiz çıkacağını söyledi çok mutlu oldum bunuda atlattım
Çok sevindim. Bununla geçmiş olsun. Bir daha böyle bir endişeyi sizin ve kimsenin yaşamamasını diliyorum.

X