Memede kist

Nedesembilemedimkiben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2019
79
92
88
43
Merhabalar. Daha önce memesinden kist aldıran var mı ? Nasıl bı süreçti? Kararı bana bıraktı doktor ama içime de bı kurt düşmedi değil ilerisi için riskli olabilir dedi. Bende sen bilirsin deyince resmen kaçtım ama şimdi de içim içimi yiyo olsamıydım diye. Okuyanlara şimdiden teşekkür.

Aile de kanser geçmişi var mı

Başka bir doktor görüşü de alabılırsınız ona göre karar verirsiniz

Çok geçmiş olsun

İleride risk olusturma ihtimali varsa aldır kurtul
Her cıkan patolojiye gider zaten
Kistse için rahatlar
Kötü bişeymişse de alınmış kurtulmuş olursun

Benim arkadaşımda vardı ona doktoru ameliyat dedi hemen oldu gayet memnun. Bende sayısız kist var ama takip için 6 ayda bir gidiyorum henüz ameliyat demediler

İleride risk olusturma ihtimali varsa aldır kurtul
Her cıkan patolojiye gider zaten
Kistse için rahatlar
Kötü bişeymişse de alınmış kurtulmuş olursun
O kurtulma fikri zaten ilerisi için çok rahatlatıyo insanın her şeyi göze alası geliyo. Zaten iğneli biyopsi yapıldı temiz çıktı sonuçlarım çok garantici bi doktor sıfıra indirmek istiyo riski anladığım kadarıyla

Bende bir çok kist var ama doktorum aldır falan demedi boyutlarımı büyük acaba
Farklı bir doktora gidin kanser kökeni annedeyse daha çok risk olusturuyormus doktorum oyle demisti ben 6 ayda bir gidiyorum

Doktor nasıl sana bırakıyorum diyebiliyor anlamış değilim
Gerekiyorsa tabiki olmanız lazım...
Başka bir doktora daha görünün ve bence ihmal etmeyin
Her sabah acaba diye uyanmak çok zor değil mi..
Allah acil şifalar versin inşallah

Bende fibroadenom var bana da sana birakiyorum demisti cok arastirip baska bir doktora gittim oda telas etme dedi ayrintili tetkik istedi fakat pandemi girdi bu yil gitmem lazim
Ama sana birakiyorum diyip ameliyat baskisi yapan doktorlardan kosarak kactim

Kötü huyluysa mecburen alınacak aöa değilse el sürdürme. Yıllardır bende de var ama iyi huylu. Doktor kararı bana bırakmıştı bende aldırmadım sadece rutin kontrol yaptırıyorum

Kötü huyluysa mecburen alınacak aöa değilse el sürdürme. Yıllardır bende de var ama iyi huylu. Doktor kararı bana bırakmıştı bende aldırmadım sadece rutin kontrol yaptırıyorum
Biyopsi sonuçlarım temiz çıktı iğneli biyopsi yapıldı. Bu mesajınızdan sonra rahatladım valla kontrol ile devam etmeyi düşünüyodum bende.

Biyopsi sonuçlarım temiz çıktı iğneli biyopsi yapıldı. Bu mesajınızdan sonra rahatladım valla kontrol ile devam etmeyi düşünüyordum nende
bana biyopsi yapılmadı ama ablama biyopsi yapıldı, onda da var. Ama iyi çıktığı için sonuçlar, 3 ayda bir kontrol yaptırıyoruz ona da

Doktor zararsız kıst her kadında olabılen şeyler dedı birde tam adet gunu de usg cekıldım onun etkısu olabilir mi acaba
adet gunu kisti etkilemez sadece size ağrı verebilir benim adet zamanlarımda ağrı oluyor doktor normal dedi korkulacak bir sey yok rutin kontrol şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…