- 18 Mart 2019
- 79
- 92
- 88
- 43
- Konu Sahibi Nedesembilemedimkiben
-
Aile de kanser geçmişi var mıMerhabalar. Daha önce memesinden kist aldıran var mı ? Nasıl bı süreçti? Kararı bana bıraktı doktor ama içime de bı kurt düşmedi değil ilerisi için riskli olabilir dedi. Bende sen bilirsin deyince resmen kaçtım ama şimdi de içim içimi yiyo olsamıydım diye. Okuyanlara şimdiden teşekkür.
İleride risk olusturma ihtimali varsa aldır kurtulMerhabalar. Daha önce memesinden kist aldıran var mı ? Nasıl bı süreçti? Kararı bana bıraktı doktor ama içime de bı kurt düşmedi değil ilerisi için riskli olabilir dedi. Bende sen bilirsin deyince resmen kaçtım ama şimdi de içim içimi yiyo olsamıydım diye. Okuyanlara şimdiden teşekkür.
Çok teşekkürler evet kanser geçmişide var malesef ki anne baba kaybı kanser sebepli idi.Başka doktora danışmak iyi fikir bunu yapıcam mutlaka.Aile de kanser geçmişi var mı
Başka bir doktor görüşü de alabılırsınız ona göre karar verirsiniz
Çok geçmiş olsun
O kurtulma fikri zaten ilerisi için çok rahatlatıyo insanın her şeyi göze alası geliyo. Zaten iğneli biyopsi yapıldı temiz çıktı sonuçlarım çok garantici bi doktor sıfıra indirmek istiyo riski anladığım kadarıylaİleride risk olusturma ihtimali varsa aldır kurtul
Her cıkan patolojiye gider zaten
Kistse için rahatlar
Kötü bişeymişse de alınmış kurtulmuş olursun
Sevindim arkadaşınız adına ne güzel olmuş kurtulmuş darısı başıma:)Benim arkadaşımda vardı ona doktoru ameliyat dedi hemen oldu gayet memnun. Bende sayısız kist var ama takip için 6 ayda bir gidiyorum henüz ameliyat demediler
Evet boyutu büyükmüş benim annede kanser var ama onun çok farklıydı safra kesesiydi.Bende bir çok kist var ama doktorum aldır falan demedi boyutlarımı büyük acaba
Farklı bir doktora gidin kanser kökeni annedeyse daha çok risk olusturuyormus doktorum oyle demisti ben 6 ayda bir gidiyorum
Kötü huyluysa mecburen alınacak aöa değilse el sürdürme. Yıllardır bende de var ama iyi huylu. Doktor kararı bana bırakmıştı bende aldırmadım sadece rutin kontrol yaptırıyorumMerhabalar. Daha önce memesinden kist aldıran var mı ? Nasıl bı süreçti? Kararı bana bıraktı doktor ama içime de bı kurt düşmedi değil ilerisi için riskli olabilir dedi. Bende sen bilirsin deyince resmen kaçtım ama şimdi de içim içimi yiyo olsamıydım diye. Okuyanlara şimdiden teşekkür.
Biyopsi sonuçlarım temiz çıktı iğneli biyopsi yapıldı. Bu mesajınızdan sonra rahatladım valla kontrol ile devam etmeyi düşünüyodum bende.Kötü huyluysa mecburen alınacak aöa değilse el sürdürme. Yıllardır bende de var ama iyi huylu. Doktor kararı bana bırakmıştı bende aldırmadım sadece rutin kontrol yaptırıyorum
bana biyopsi yapılmadı ama ablama biyopsi yapıldı, onda da var. Ama iyi çıktığı için sonuçlar, 3 ayda bir kontrol yaptırıyoruz ona daBiyopsi sonuçlarım temiz çıktı iğneli biyopsi yapıldı. Bu mesajınızdan sonra rahatladım valla kontrol ile devam etmeyi düşünüyordum nende
Bu kistler kayboluyor mu acabaBende bir çok kist var ama doktorum aldır falan demedi boyutlarımı büyük acaba
Farklı bir doktora gidin kanser kökeni annedeyse daha çok risk olusturuyormus doktorum oyle demisti ben 6 ayda bir gidiyorum
küçükse emzirme yoluyla kaybolabiliyormuşBu kistler kayboluyor mu acaba
5 cmküçükse emzirme yoluyla kaybolabiliyormuş
boyut hakkında bi bilgim yokta zararsızsa kistler dursun ne olacak bende 4 tane var 2 gogsumdede var 6 ayda bir kontrole gidiyorum
Doktor zararsız kıst her kadında olabılen şeyler dedı birde tam adet gunu de usg cekıldım onun etkısu olabilir mi acababoyut hakkında bi bilgim yokta zararsızsa kistler dursun ne olacak bende 4 tane var 2 gogsumdede var 6 ayda bir kontrole gidiyorum
adet gunu kisti etkilemez sadece size ağrı verebilir benim adet zamanlarımda ağrı oluyor doktor normal dedi korkulacak bir sey yok rutin kontrol şartDoktor zararsız kıst her kadında olabılen şeyler dedı birde tam adet gunu de usg cekıldım onun etkısu olabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?