Memede hematom

Gulsen 26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2017
148
13
Arkadaslar ben 5ay once akilsizlik yapip silikon yapdim gogusume.ammada iyrenc ve kotu bi seymis.hemen pisman oldum agridan oluyodum.cikartin bunu diyip canim agridi neyse 3hafta bekle dediler o haftalar neler cekdim sanki sk bi tsort giymissin derim dartiliyodu neyse 3hafta sonra cikdi her sey gecdi dedim.ama bi bakdim 1ay once silikon cikmis ama sertlik doktora gitdim ama baska doktora cunki amelyat yapanlar umursqmaz davraniyolar.usm hematom cikdi 1aydi buz falan dedi doktor temizmis sukur ama kan toplanmis ilac bi haftaya bitdi buzda yapiyorum.ama gecmiyo.gogusum normwl dikis taraf sadece ic tarafi sertlik bakarken belli olmuyo uzanirken belli oluyo.yine gidicem doktora ama bana amelyat falan demedi ilaclada gitmiyo tehlikeli bi sey mi?bi sey bikiyorum ki amelyatdan sonra hic bi seyim yoktu hani diyolar ya hematom amelyatdan bi kac sonra belli oluyomus ama bende 4ay sonra belli oldu.bide 2ay once magazada aski gogusume degdi acaba o yapmis ola bilirmi cok sert degmisdi

3 haftada protez çıkartırsanız olacağı bu.. Anlamadığım aynı konuyu ellinci defa neden açıyorsunuz? Durumunuzun sebebi belli, daha farklı cevap beklemeyin.

Olacagi bu diyosun
3 haftada protez çıkartırsanız olacağı bu.. Anlamadığım aynı konuyu ellinci defa neden açıyorsunuz? Durumunuzun sebebi belli, daha farklı cevap beklemeyin.
Sen kimsinki akilda veresin dilediginin aynisini yasamayi dilerim sana buyuk konusma aklini krndine sakla.kac kere acdigim seni ilgilendirmez.!!!

Ben bir hafta once amaliyat oldum bendede iki memedede hemetom olusmus pazartesi doktorum bakacaak ama alt dikislerim ve kollara dogru olan bolumlerim mor ve sis agri yapiyor

Hemetom

Eklentiler

• IMG_20190712_140737.jpg
    IMG_20190712_140737.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 272
  • IMG_20190712_140758.jpg
    IMG_20190712_140758.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 260
X