memede hareketli kitle

niiddlo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2024
22
4
25
merhaba 17 yasina yeni girdim sol mememde bir sey hissettim adetten once bi tik daha hissedilirdi simdi bastirinca buluyorum hareket ediyor ve yuvarlar cok sert degil yumusak gibi reglim bitince doktora gidicem ama cok geriliyorum agri da yapmiyor ama cidden cok hareket ediyor sizce endiselnmem mi geeekiyor hastalik hastasi oldum

Merhabalar kist olabilir ama mesela bende de var 27 yaşındayım benimki kitle, yuvarlak sert bilye gibi baya hissediliyor fibroadenom denen , iyi huylu bir kitle çıktı ,kesinlikle kontrol ettir çünkü bende ilk fark ettiğimde çok korkmuştum inşallah sadece kisttir çok geçmiş olsun

Merhabalar kist olabilir ama mesela bende de var 27 yaşındayım benimki kitle, yuvarlak sert bilye gibi baya hissediliyor fibroadenom denen , iyi huylu bir kitle çıktı ,kesinlikle kontrol ettir çünkü bende ilk fark ettiğimde çok korkmuştum inşallah sadece kisttir çok geçmiş oya adet olunca degiisyo gibi ama sonra yine eski haline donuyo ablacim kotu bir sey degildir bence ya

Merhabalar kist olabilir ama mesela bende de var 27 yaşındayım benimki kitle, yuvarlak sert bilye gibi baya hissediliyor fibroadenom denen , iyi huylu bir kitle çıktı ,kesinlikle kontrol ettir çünkü bende ilk fark ettiğimde çok korkmuştum inşallah sadece kisttir çok geçmiş olsun
bendekinde de tum fibroadenom ozellikleri var yusyuvarlak ve hareket ediyor ve sert yapida baya hareket ediyo hatta

merhaba 17 yasina yeni girdim sol mememde bir sey hissettim adetten once bi tik daha hissedilirdi simdi bastirinca buluyorum hareket ediyor ve yuvarlar cok sert degil yumusak gibi reglim bitince doktora gidicem ama cok geriliyorum agri da yapmiyor ama cidden cok hareket ediyor sizce endiselnmem mi geeekiyor hastalik hastasi oldum
gittiniz mi doktora sonuç iyidir umarım. diğer memenizde aynı şeyden yok dimi belki evham yapıyorsunuz diyecegim ama umarım bir sey yoktur

kardesim apndist ameliyati olurken orada ki cerraha gosterdim eliyle elledi kotu bir sey olsa koltuk alti tarafindan gelirdi dedi ama benim ki mememin asagi kisminda ve adet olunca buyuyup kuculdugj icin fibroadenomdur dedi ve yas da cok onemliymis 20 yas altinda meme kanseri gkrulme olasiligi da %0.01 den az dedi

ve diger mememde yok arkadaslarimda da var benimkinin aynisi onlar iyi huylu cikmis hatta onunki cok buyuk duye aldiriyor 3.5 onunkiler ve uc tane falan var doktorlwr aldirilmasinq da cok iyi bakmiyor cunku bi kere bicak degdigi zaman cogaliyor

ö
ve diger mememde yok arkadaslarimda da var benimkinin aynisi onlar iyi huylu cikmis hatta onunki cok buyuk duye aldiriyor 3.5 onunkiler ve uc tane falan var doktorlwr aldirilmasinq da cok iyi bakmiyor cunku bi kere bicak degdigi zaman cogaliyor
önce arkdasında olduysa belki ondan korkmussundur da sana bir sey varmıs gibi geliyordur. memede bazı dönemler olabiliyomus ya öyle seyler

ö

önce arkdasında olduysa belki ondan korkmussundur da sana bir sey varmıs gibi geliyordur. memede bazı dönemler olabiliyomus ya öyle seyler
hayur bende de var ama kotu oldugunu dusunmuyorum o kadar arastirdim internetten belki de stredten cikmistir sinav senem bu sene cunku

X