- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
memede deformasyon
- Konu Sahibi kodikodi
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğum sonrası emzirmeydi kiloydu derken... sönmüş balon gibiler.ne yapmalı kızlar varmı bi fikriniz? estetik ameliyat dışında ne olabilir ki?? göğüs masaj kemerleri var ben kullandım kesinlikle memnunum diyen var mı aranızda? moral bozuyo bu durum yaaa
öncelikle cevaplarınıza çok teşekkür ediyorum.eşimin konuya tepkisi "saçmalama lütfen" oluyo.açıkçası ben de bıçak olayından tırsmıyo değilim :44: şöyle bi değnek olsa da dokundursak sabah bi kalksak bomba gibi kemere ümit bağlama diyosunuz yani.ümitsiz vaka gibi hissettim iyice başaka çarem yok benim,keşke estetik olabilsem ama malesef... neyse ben masaja devam işe yararsaaaa burdan duyururum
Canım merhabalar
Bahsettiğin kemerdi kremdi hepsi hayal dünyası:23. Ben artık emin oldum ki istediğimiz görüntü için tek çare meme operasyonu. İyi bir doktor bulup kendini maharetli ellere bırakacaksın:13:. Ben henüz doktorlarla görüşme aşamasındayım dün Tuğrul bey ile görüştüm hamilelik doğum emzirme sonrası vücuttaki değişikliği sıkılmadan tek tek anlattı. Saat 13:15'de girdiğim görüşmeden 15:30 gibi çıktım baştan savma bir görüşme yapmıyor kesinlikle Senin için en estetik en doğal görünüm ne ise onun üzerinde yoğunlaşıyor. O zaman anlıyorsun ne yapılması gerekiyor ne yapılmaması gerekiyor!!!. Tuğrul bey şimdilik bende çok iyi bir izlenim ve güven duygusu bıraktı. Gereksiz hayal kurmana asla izin vermeyen operasyonu en ince ayrıntısına kadar anlatan bir doktor. :13: Kendine iyi bak... Keyifli günler tatlım :13: