Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana bısey vermedıler ama ıdrar yolu enfk ıcın zaten antıbıyotık kullanıyorum .Benimde aynı şu an antibiyotik verdi ilk doktor geçti ağrı bir hafta sonra yine aynı oldu kitle gibi değil sanki doku sertliği gibi ne dedi size doktor
Evet birseye cok uzuldun yada korktunmu dedıBenim de ergenliğimden beri ara ara kist oluşur. İlk olduğunda hekim ağrı varsa korkma demişti. Bu kistler genelde stresten oluşuyor diye eklemişti.
Evet onlarda basıt kis dedıInanın az birseyden suphelenseler bu kadar sakın yollamazlar sizi. 1 2 ay önce bende aşırı ağrıyla gittim aklıma neler geldi anii üzüntü tetikliyor doktorumda öyle söylemişti. Kotu şeyler düşünmeyin geçmiş olsun
Bendede var ilk başta bende çok korkmuştum tehlikeli olmayan kistler onlar,fakat senede bir kontrol ettirmeniz gerekiyor.Geçmiş olsun.Bugün ogleden sonra uzanırken gogsumde bır sıslık farkettım.
Cok korktum tekrar elleyemedım bıle
Aglaya zırlaya devlet hastanesıne gıttım
İşim ilk defa rast gitti saat 3 benı doktor hemen aldı
Ultrasonda hemen cektıler
Ama nasıl ağlıyorum
Ultrason sonucu :sag memede bölgesel adenoızis alanı be içerisinde ince cidarlı bilobule yapıda 12*17 mm boyutlarında basit kist izlenmektedir
Bunu gordum bikac saat sonra agrı olmaya basladı
Gogus ucumun ustunden oval ıcerıde kocaman sert bır sıslık yan duruyor gıbı ıcerı dogru sert şiş
Daha önceki günler cıksa farkedılırdı sanki bugun bırden ortaya cıktı
Ultrason doktoru bu bıkac gunde bırden uzulup yada sınırlendınmı dedi baya sordu . Ben zaten hep sınırlıyım dedım
Doktor cıkmıstı bune şimdi
Ben panık atak anksıyete hastasıyım cok korktum
Allah acil şifa bekleyen herkesin yardımcısı olsun
Ele gelen fındık gıbı fılan degıl daha buyuk sankı sut toplanmıs sertlesmıs gıbı mıBendede var ilk başta bende çok korkmuştum tehlikeli olmayan kistler onlar,fakat senede bir kontrol ettirmeniz gerekiyor.Geçmiş olsun.
Bende banyoda farketmiştim nasıl çıktığımı bilemedim yer değiştirirmiş onlar korkmayın. Sonucunuz çıktımı?Ele gelen fındık gıbı fılan degıl daha buyuk sankı sut toplanmıs sertlesmıs gıbı mı
Ve bırgunde cıktı
Bana o gün gittigimde ultrasonla baktılar baska bısey yapmadılarBende banyoda farketmiştim nasıl çıktığımı bilemedim yer değiştirirmiş onlar korkmayın. Sonucunuz çıktımı?