Gazı olabilirArkadaşlar bebeğim birkaç gündür memeye gelince kıvranıyor ıkınıyor ağlıyor ememiyor çok üzülüyorum. Meme dışında keyfi yerinde ağlamıyor. 29 günlük olduk. Sütüm gayet güzel geliyor. Çiş sayısı azaldı. Ya doymuyorsa diye korkuyorum. 3 saatte 2 çiş anca yapmış. Sizlerde nasıl ne kadar çiş yapıyor normal mi acaba bu kadar çiş sayısı?
Emzik var malesef. Çiş sayısı ne kadar olmalı? Bazen 4 saatte 1 çiş anca yapmış oluyor.Biberon yada emzik kullanımı varmı? Günlük çişli bez önemlidir. Zaten kontrolü yakın kilo alımı iyiyse sorun yok doyuyordur. Havalar çok sıcak terle atiyordur sıvıyı.bol bol emzir saate takılı kalma. Ben ayakta verirdim itiraz edince . Şuanda 8,5 aylık üstüme yatıyor emiyor. Yatarak emzir onuda çok yaparım . Pozisyon değiştir yani ters beşik emzir biri mutlaka cazip gelir. Bide arabada giderken çok güzel emer hala.
Merhaba burnu temiz çok rahat nefes alıyor. Baktığımda da bir şey gözükmüyor. Sütüm normal geliyor sanirim. Nasıl anlayabilirim ki tazyikli olup olmadığınıMerhaba burnunu açıyor musunuz serum fizyolojik ile? Bir de sütünüzde tazyik olabilir?
Emzik var malesef. Çiş sayısı ne kadar olmalı? Bazen 4 saatte 1 çiş anca yapmış oluyor.
Ayakta yatarak zıplayarak her türlü denedim ama aynı. Arabada hiç denemedim. Emerse gerekirse her öğün giderim
Duşta hiç denemedim. Deneyeyim teşekkürlerDuşta akan suyun altında denediniz mi?
Merhaba burnu temiz çok rahat nefes alıyor. Baktığımda da bir şey gözükmüyor. Sütüm normal geliyor sanirim. Nasıl anlayabilirim ki tazyikli olup olmadığını
O zaman tazyikli değilMemeyi açtığınızda çocuğun yüzüne süt fışkırmıyorsa çektiğinde geliyorsa normaldir genelde.
Ağzını kontrol ettiniz mi, pamukçuk olabilir, boğaz enfeksiyonu olabilir. Yutkunurken acıyordur belkiArkadaşlar bebeğim birkaç gündür memeye gelince kıvranıyor ıkınıyor ağlıyor ememiyor çok üzülüyorum. Meme dışında keyfi yerinde ağlamıyor. 29 günlük olduk. Sütüm gayet güzel geliyor. Çiş sayısı azaldı. Ya doymuyorsa diye korkuyorum. 3 saatte 2 çiş anca yapmış. Sizlerde nasıl ne kadar çiş yapıyor normal mi acaba bu kadar çiş sayısı?
Geğirme çok yok. Ama ara sıra kusuyorReflu olabilir, gegiriyor mu?
Pamukçuk yok boğaz enfeksiyonu var mı bilmiyorum ama ateş vs yok. Boğazdan olsa meme dışında da ağlamaz mıydıAğzını kontrol ettiniz mi, pamukçuk olabilir, boğaz enfeksiyonu olabilir. Yutkunurken acıyordur belki
Geğirme çok yok. Ama ara sıra kusuyor
Eğer bebek emme hızına yetişemiyor. Kıvranıyor boğuluyor gibi oluyor kendini geri atıyorsa hızlı bir şekilde yutkunmaya çalışıyorsa olabilir. Bu gibi bir durumda biraz geriye yadlanarak emzirmek elinizi memeye iki parmakla makas yapmak süt akışını yavaşlatacaktır bi deneyinMerhaba burnu temiz çok rahat nefes alıyor. Baktığımda da bir şey gözükmüyor. Sütüm normal geliyor sanirim. Nasıl anlayabilirim ki tazyikli olup olmadığını
Sadece yutkunurken acıyorsa ağlamaz. Aile hekiminize bi baktırın bencePamukçuk yok boğaz enfeksiyonu var mı bilmiyorum ama ateş vs yok. Boğazdan olsa meme dışında da ağlamaz mıydı
Sütünüzü sağıp ne kadar geldiğine baktınız mı?Arkadaşlar bebeğim birkaç gündür memeye gelince kıvranıyor ıkınıyor ağlıyor ememiyor çok üzülüyorum. Meme dışında keyfi yerinde ağlamıyor. 29 günlük olduk. Sütüm gayet güzel geliyor. Çiş sayısı azaldı. Ya doymuyorsa diye korkuyorum. 3 saatte 2 çiş anca yapmış. Sizlerde nasıl ne kadar çiş yapıyor normal mi acaba bu kadar çiş sayısı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?