merhaba,telaş etmenize hiç gerek yokselam kızlar cuma günü sol göğsümdeki ağrı ve hissettiğim kitle yüzünden doktora gittim elle muaynede yaklaşık 1.5x1 cm kitle olduğu söylendi cuma gününe usg verdi yaşım 28 evliyim fakat çocuğum yok doktor basit bi fibrokist olduğunu düşündüğünü söyledi ama ben panik atak ve anksiyete hastası olduğum için kafaya çok takmış durumdayım fikirlerineze ve bilgilerinize ihtiyacım var herkeze şifa dolu günler diliyorum ...
buarada ilave olarak benim ki 2 cm[/QU
sizin arınız varmıydı benim ağrım baya oluyo kendimi çok karamaar yaptım hep kötü düşünüyorum ...
benim ağrıyla birlikte yanıyordusizin ağrınız varmı benim ellerime parmaklarıma kadar vuran bir ağrım var sırtım yani sol göğsümün arkası bile ağrıyo bazen ...
Merhaba acaba fibrodenomunuz ne kdr bir büyüme gösterdicanım ben de 2009 yılından beridir var iyi huylu (fibrodeonom) yanında 3-4 tane kist oluşup gidiyor kendi kendine
inanın çok iyi anlıyorum ben de panik atak falan olmadığı halde 2011 e kdar ağlayıp zırladım ve daha kötü oldum nasıl mı 2010 ile 2011 sonuna kadar sağ da fibredonom haricinde kimi zaman 4 kimi zaman 6 tane kist oluştu
2011 de doktor 2 yıl oldu artık 4-5 ay da bir gelecek kadar panikleme birşey olsaydı bu 2 sene boyunca olurdu dedi sonra takmamaya çalıştım hatta sürekli elle kontrolü falan bile azaltmaya çalıştım... 2012 sonuna doğru sadece fibredonom kaldı diğerleri gitti fibrodonom için de doktorlar gitmez aldırabilirsin ama tekrarlama oranı yüksek dedi aldırmadım ama doktorlara zorla bu sene başında patoloji yaptırdım orada da iyi huylu çıktı inanın en son ne zaman kontrol ettim hatırlamıyorum ki ilk 2 yıl elim göğsümde gezecektim utanmasam
Merhaba acaba fibrodenomunuz ne kdr bir büyüme gösterdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?