- 6 Ağustos 2022
- 20
- 1
- 28
- Konu Sahibi hatice3477
Meme yağ enjekte yaptıran var mı aranızda. Tecrübelerinizi paylaşırmısınız ve ne zaman yaptırdınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yaptırdım ama memeye değil üst kısıma dekolte bölgesineMeme yağ enjekte yaptıran var mı aranızda. Tecrübelerinizi paylaşırmısınız ve ne zaman yaptırdınız?
kac cc yaptirdin, ne kadar ödedin ve hangi dr. yaptirdin ögrenebilir miyim lütfenBen yaptırdım ama memeye değil üst kısıma dekolte bölgesine
Cc bilmiyorum bel bölgesinden alındı benim göğsümün üst kısmı çıkık tavuk göğüs mü diyorlar ne silikon takılınca orasını gidermedi o yüzden yapıldı özelde 65 bin ödedimkac cc yaptirdin, ne kadar ödedin ve hangi dr. yaptirdin ögrenebilir miyim lütfen
bana 8.000 dolar dedi ben ama sadece meme yag enjekte yaptirmak istiyorum. sen neden sadece meme yag enjekte yaptirmadin?Cc bilmiyorum bel bölgesinden alındı benim göğsümün üst kısmı çıkık tavuk göğüs mü diyorlar ne silikon takılınca orasını gidermedi o yüzden yapıldı özelde 65 bin ödedim
Kalıcı olmadığı için tercih etmedim ve sonra topaklanabilir dediler kontrole gidildiğinde meme de kistmiş gibi görünebilir dediler falan filanbana 8.000 dolar dedi ben ama sadece meme yag enjekte yaptirmak istiyorum. sen neden sadece meme yag enjekte yaptirmadin?
Acılı oluyor mu? Ne kadarlık yağ dolduruldu? Görüntu istediğiniz gibi mi?Kalıcı olmadığı için tercih etmedim ve sonra topaklanabilir dediler kontrole gidildiğinde meme de kistmiş gibi görünebilir dediler falan filan
Acı çok az ama ben memnun kalmadım yani yok denilecek kadar az sadece bel bölgesindeki yağ gitmiş oldu o da mutlu etti beniAcılı oluyor mu? Ne kadarlık yağ dolduruldu? Görüntu istediğiniz gibi mi?
Ben vücuduma yaabnci madde konmasını istemediğim için bu yönteme bakacağımAcı çok az ama ben memnun kalmadım yani yok denilecek kadar az sadece bel bölgesindeki yağ gitmiş oldu o da mutlu etti beni