Benimde 2008 senesinde sol mememde elime ceviz büyüklüğünde 3 tane yumru geliyordu o zamanlar cahildim kimseye söylemedim 2011 yılında evlendim eşime ve kayinvalideme söyledim doktora gittim önce özele gittim ondan devlet hastanesine sevk edildim biyopsi aldılar ve ardından ameliyat oldum 2 ay sonra sonuç çıktı doktor bana iyi huylu çıktı ama bunlar sonradan kansere dönüşecek kitleler dedi 6 ayda bir kontrole git dedi bende o yıllardan bugüne kadar 6 ayda bir doktora gidip ultrason çekiyorum bugün eski sonuçları kirastirirken ilk gittiğim ozel doktoru maling yönünde şüpheli demiş haziranda tekrardan ultrason muayenesi var ne zaman ultrason günü yaklassa içimde bir korku oluşuyor bir türlü yenemedim bu durumu her iki memede de hipoekoik solid lezyon ve kistler var BIRADS 3 birde 10 yıldır tup bebek tedavisi görüyorum Nisan ayında transfer oldum ve şuan 2 aylik gebeyim 10 yıldır bir sürü igne ilaç kullandım ve hala bu arakullanıyorum bu durum beni korkutuyor acaba etki edermi ilerletir mi diye hem kullandığım hormon iigne ve ilaclarindan hemde hamilelikten dolayı memede çok ağrı ve sizi oluşuyor 2 hafta sonra ultrason çekimi var ve ben şimdiden depresyon moduna girdim bile ya birsey çıkarsa korkusu