Hanimlar meme ucunun içinde arka tarafinda bilye gibi hareketli bi kitle var. Diger memede yok. Ben bugun tesadüfen farkettim ne kadar zamandir var bilmiyorum. Ama 2 sene once meme ultrason yapildiginda temiz çıkmıştı. Doktora gidecegim ama sizlerden başına gelen oldumu merak ettim
Hanimlar meme ucunun içinde arka tarafinda bilye gibi hareketli bi kitle var. Diger memede yok. Ben bugun tesadüfen farkettim ne kadar zamandir var bilmiyorum. Ama 2 sene once meme ultrason yapildiginda temiz çıkmıştı. Doktora gidecegim ama sizlerden başına gelen oldumu merak ettim
Meme lobüllerinde ya da duktuslarında genişleme olabiliyor bundan olabilir ama kist vb de olabilir memenin normal yapısı da olabilir, kötü bir şey düşünmeyin en yakın zamanda genel cerrahiye gitmeye çalışın, hatta imkanınız varsa genel cerrahiye gitmeden özel bir hastanede meme ultrasonu çektirin, ultrason raporuyla beraber genel cerrahiye gidersiniz ne olduğunu daha kısa zamanda öğrenebilirsiniz böylelikle
Merhaba. Evet gittim. Doktor muayene etti kotu bi sey cikmaz ama yine de ultrason yapalim dedi. Ertesi gune ultrason verdi. Ve ultrasonda çıkmadı kaybolmuş sonra elimle kontrol ettim gercekten de yok olmustu. Hic agri olmamisti tesadüfen farketmistim
Merhaba. Evet gittim. Doktor muayene etti kotu bi sey cikmaz ama yine de ultrason yapalim dedi. Ertesi gune ultrason verdi. Ve ultrasonda çıkmadı kaybolmuş sonra elimle kontrol ettim gercekten de yok olmustu. Hic agri olmamisti tesadüfen farketmistim
Benim yıllar önce lisedeyken koltukaltımda çıkmıştı fındık büyüklüğünde ve hafif acıyordu bikaç gün içinde yok oldu ben yine de gittim doktora. Yaşım çok ufak olduğu için sanırım doktor ultrason vs dememişti. Adet döneminde vücudun muhtelif yerlerinde kist yağ bezesi gibi oluşumlar olabiliyor adetle birlikte yok oluyo demişti. Ben de aklıma geldikçe meme muayenesi yaparım kendim.