arkadaşlar merhaba
meme ucundan meme büyütme amelıyatı olmuştum 2008 de ,doktorum ileride sorunsuz bebeğimi emzirebileceğimi söylemişti
şuan gebeyim ve endişeliyim ,bazı okuduğum kaynaklara göre süt kanallarına zarar veren bi yöntemmiş,
bebeğimi emziremiyecekmiyim şimdi bendoktorumu aradım ,asistanı hep amelıyatta oldugunu söyluyor,cep telefonunuda açmıyor ,kafam karışık ve çok üzgünümm
deneyimli arkadaşlar ve uzman doktorlar yanıtlarsa bu sorumu cok sevınırım
yanıtınız için çok teşekkürler ,okadar önemliydiki bu konu benim için ,tekrar teşekkür ederimSevgili Sinem,
Özenli çalışan bir estetik cerraha olduysanız hiç kormayın. Bir yıldan sonra süt kanallarının yeniden "rekanalize", yani açıldığına dair bilimsel veriler mevcuttur. Burada önemli olan konulardan biri de annenizin süt verme hikayesi. Her şey yolunda fakat ailesel yatkınlık nedeniyle süt vermekte sorun yaşayabilirsiniz. Bu durumda kesi yerinin önemi kalmayacaktır. Başka sorunuz olursa iletin lütfen.
Sağlıkla kalın
Doç. Dr. Tayfun Türkaslan
arkadaslar benim de yarın sabah meme ucundan dikleştirme amaliyatım olacak cok heyecanlıyım ve korkuyorum birde bunun üzerine bademciklerim şişti ve intihap oldu( penisilin iğnesi oluyorum amaliyatı ertelemm gereklimi acil bilgilerinize ihtiyacım varrrr
Cok zayıfım birde ben 44 kg ım korkukarım ağrı olucak diye biraz. Söledim gecen haftada aksilik oldı bı haftada hasta oldum allah nasip etmiyor bie türlğkonuştm evet yaoamayacaklarını sölediler ertelediler
Bende kolay iğleşirim die düşünmüüuorum acıkcası sigara kullanımdan dolayı mert bey dr estetika hastanesinde olucam nasip olursa:) siz nerde oldunuz ne zaman oldunuz? Birde ne kadara olduğunuza sorabilirmiyim sakıncası yoksa
Baya olmuş varmı bi sıkıntı peki? İlk yapıldığından buyana bi sorun yada? Ben 28 yasındaym
yanıtınız için çok teşekkürler ,okadar önemliydiki bu konu benim için ,tekrar teşekkür ederim
annemim emzirmesinde hiç bir sıkıntı yaşanmamış,sanırım bende de bır sorun oluşmaz ,benı kaygılandıran estetik oluşumdu ,
doktorum sizin gibi doç. doktordu ,,umarım özenle ameliyatını yapmıştır,
çok teşekkürler
15 gün önce diklestirme ve büyütme ameliyatı oldum.meme ucundan girildi.simdi sol meme ucunda hic his yok.dokunma hisside yok, uyarilma hisside yok.benzer seyler yasayan varmi.dr.um 6 aya kadar duzelir diyor.ya hic duzelmezse..lütfen fikri olan varsa cevaplasin...Teşekkürler. .
Canım benim 1 seneyi buldu hissetmem ve mem ucumun dikleşmesi,endişe etme sende hissediceksin ama kişiden kişiye değişiyor tabi ,benim 1 sene senin 4 ayda geri gelebilir ,inşallah memnun kalırsın sonuctan15 gün önce diklestirme ve büyütme ameliyatı oldum.meme ucundan girildi.simdi sol meme ucunda hic his yok.dokunma hisside yok, uyarilma hisside yok.benzer seyler yasayan varmi.dr.um 6 aya kadar duzelir diyor.ya hic duzelmezse..lütfen fikri olan varsa cevaplasin...Teşekkürler. .
Sinem866, çok merak ettim, bizi bir bilgilendirirmisin, bebişini emzirebildinmi?Canım benim 1 seneyi buldu hissetmem ve mem ucumun dikleşmesi,endişe etme sende hissediceksin ama kişiden kişiye değişiyor tabi ,benim 1 sene senin 4 ayda geri gelebilir ,inşallah memnun kalırsın sonuctan
Ben emzirememekten cok korkuyorum doktoruma sordum sıkıntı olmaz dedi ,ama süt beZleri bağlarını etkileyen bi kesiymiş ,suan meme ucum var o bölge doğum olucagı in koyulaştıda hatta ucundaki kapalı alan süt geliceği için ufacık ufacık pıtırcıklar düşmeye başladı ,sorun yok diye düşünüyorum .inşallahta yoktur oğlumu emZirememek beni cok üzer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?