- 30 Ekim 2007
- 319
- 1
-
- Konu Sahibi xsxirinetuxgxba
benimde öyle katı ve sarı bisey sanki gögüs ucuma yapısık gibi ve gögüs ucum camasırıma yapışmış gibi oluyo. Ben gördügümde ıslak mendille falan temizlemeye calısıyorum ama doğrumu bilmiyorum.Siz ne yapıyosunuz? Bide bazen südyene yapışıyo o sarı şey. İnşallah sizin dediginiz gibi sütüm cok olurda bebegimi anne sütüyle beslerim.
benimde öyle katı ve sarı bisey sanki gögüs ucuma yapısık gibi ve gögüs ucum camasırıma yapışmış gibi oluyo. Ben gördügümde ıslak mendille falan temizlemeye calısıyorum ama doğrumu bilmiyorum.Siz ne yapıyosunuz? Bide bazen südyene yapışıyo o sarı şey. İnşallah sizin dediginiz gibi sütüm cok olurda bebegimi anne sütüyle beslerim.
çok teşekkür ederim arkadaşlar cevaplar için. Çarsamba gün dr gitmiştim şeker yüklemesi için dr sordum oda süt bezlerin calısmaya baslamıştır o yüzden normal bunun olması dedi. Bende göğüs ucumla pek uğraşmamaya calısıyorum sadece o sarı sey gelince siliyorum o kadar. Peki 7ayda falan gögüs ucu icin krem kullanın diyolar onu kullanırken acaba uyarılırmı?