Memesi olmayan kadına ben kadın demem silikon var bilmem ne var bak ben doğal büyüttüm ayrıca bütün üniversiteli kızlar lâ iç içeyim kızlar öyle bir küfür ediyor ki yanımda erkek cinsel organından bahsediyor bak neymiş her kız gibi bende doğal olarak küfür ediyorum ayrıca vajina sı memesi varsa kadındır netttÇok küfür ediyorsun Ayten. Kadın olmak sadece vajina ve meme sahibi olmayla alakalı bi durum değil ki. Hatta bi çok kadının meme dokusu bile yok.
Kadın olmak daha çok ruhla alakalı. Erkek vücuduna sahip çok kadın tanıdım. Ama sen bi kadın değilsin. Hangi kadın böyle küfür eder? Dildolu mildolu saçma sapan...
Yaa git işine amca sen erkesin belli am salak bir sapıksınSen her postunda kadın olmadığını ispat ediyorsun zaten?
Lan sapık sen annenine bak sapık şerefsizBakabilir miyim
Gerçekten geri zekalısın kocaman ismim yazıyor herşeyi açık açık anlattım senin gibi şerefsizlik yapmıyorum. Yazıklar olsun allah senin gibi pisliklerin belasını versin asıl amca sensin demekki? Ben kadınım ispat ta ederim gerekirse yaz özel'den vajina mı da atarım o zaman yanımdaki belden bağlamalı dildomu takar seni...... Sen anladın amca
Yaa git işine amca sen erkesin belli am salak bir sapıksın
Amca ne erkeği yaa senin yazdığın üsluba göre cevap veriyorum amca. Ben kadın olduğumu ispat ederim o zaman ne bok yersin?
Nah büyür abi sen ne zaman hamile oldunBen doğal kadınım benimde küçükdalga geçilecek bir durum değil aksine eşim de gayet mutlu, hamileyim belki o süreçte büyür
Ayrıca ben lezbiyenim bazen erkek olsam memen yoksa dönüp kadın diye bakmam sanaBen doğal kadınım benimde küçükdalga geçilecek bir durum değil aksine eşim de gayet mutlu, hamileyim belki o süreçte büyür
Aşkım ama kanitlarim dedin senin t. yerimLan sapık sen annenine bak sapık şerefsiz
Sapık bi erkek bile kendiyle daha barışıktır ne yazık ki.Yaa git işine amca sen erkesin belli am salak bir sapıksın
Abi ben kadım da senin erkek olduğun çok belli abi bu yüzden sapık erkekler ile konuşmam S***** G** (Defol) geri zekalıherkese hakaret etmekten ne anlıyorsun ki bırak şu işi erkek oldugunu cok belli ediyorsun bu zekayla bu oyunlar sana 3-5 beden buyuk gellir
Lan ölüm ben kadınm ama sen tam bir süzme gerizekalı orospu çocuğu sapıksın onun bunun çocuğu sapık babandır mall aynen adımm orospu çocuğuSapık bi erkek bile kendiyle daha barışıktır ne yazık ki.
Sen de yere göğe kadınlığını ispatlamaya çalışarak ömrünü tüketecek olan bi zavallısın.
Senin gibi sapık emeklere değil hemcinslerim olan kadınlara dedim onu senin yaptığın sapıklık şerefsizlik abiAşkım ama kanitlarim dedin senin t. yerim
Hani erkek arkadaşın dalga geçiyodu AyteeeeğğnnnAyrıca ben lezbiyenim bazen erkek olsam memen yoksa dönüp kadın diye bakmam sana
Abi asıl sen erkek olduğu nu belli o yüzden S***** G** (Defol)Abi ben kadım da senin erkek olduğun çok belli abi bu yüzden sapık erkekler ile konuşmam S*** G (Defol) geri zekalı
Çoluk cocuk ya .ciddiye almayınSizin gibi seviyesiz her insan kadınlık numarası yapıyor.
Umarım hakkettiğini bir gün yaşarsın.
Pis beyinli.
Ben kadınım ama senin ne olduğun belli değil asıl sen benim gibi bir kadına iftira attığın için hak ettiği ni çekersin sapık beyinli sapıkkkSizin gibi seviyesiz her insan kadınlık numarası yapıyor.
Pis beyinli.
Senin cinsin şuan belli degil hhdSenin gibi sapık emeklere değil hemcinslerim olan kadınlara dedim onu senin yaptığın sapıklık şerefsizlik abi
Abi neyin numara sı bu kadar salak mısın beyinsiz misinSizin gibi seviyesiz her insan kadınlık numarası yapıyor.
Pis beyinli.