- 4 Mart 2010
- 278
- 4
Arkadaşlar bu tarz konuları çok okudum ama benim problemimi çözmedi. Göğüs ucumu tecrübesizlik eseri bebeğim emerken kendim çektim ve oda ısırdı ve yardı. Şu an bebeğim 1 ayı yeni doldurdu ama ben çok zor emziriyorum. İnanılmaz acıyor özellikle ilk memeyi verdiğimde. Sonra uyuşuyor sanırım. Mustela, Garmestan, zeytinyağı ve ayva çekirdeği denedim. Sonuç olumsuz. Emzirmeden sağıp veriyorum ama bebeğim lıkır lıkır içmesine rağmen doyduğunu anlamıyor. 100 cc den bile fazla verdiğim oldu ama doymuyor. En azından doyduysada uyumuyor. Anne sütünü biberonla içiren anneler beni aydınlatırlarsa çoook sevinirim. Siz kaç cc veriyosunuz. Biberonla mama verince doyuyor bu arada. Memede de doyuyor. 100 cc az değil sanırım 1 aylık bebek için.Bide bebeğim emerken bazen kendini öyle bi kasıyo ki yüzü kıpkırmızı oluyo kafasını geri çekiyo ve ağzını açmadan mememi öyle salıyo. Düşünün verdiği acıyı. Napıcağımı şaşırdım. Bebeğim mememi neden böyle bırakıyo sizce?
Bu arada meme ucu yarıklarının geçmesi için ilaç kullanırken emzirmeye ara vermeye gerek var mı. Daha çabuk mu iyileşir?
Bu arada meme ucu yarıklarının geçmesi için ilaç kullanırken emzirmeye ara vermeye gerek var mı. Daha çabuk mu iyileşir?