- 26 Mart 2022
- 73
- 18
- 18
- Konu Sahibi busragul89
-
Geçmiş olsunMerhaba hanımlar. 10 günlük bebeğim var ve bir haftadır göğüs ucu yarası çekiyorum. İltihaplanmaya da başladı uçları. Ne denediysem işe yaramadı . Allah rızası için derdime bir çare
Gümüş kapak bir mucize,kesinlikle alın,ben doğumdan birkaç gün önce kullanmaya baslamistim.hem nemli tutup kurumasını engelliyor hem de şekillendirip çocuğun emmesini kolaylaştırıyor.Merhaba hanımlar. 10 günlük bebeğim var ve bir haftadır göğüs ucu yarası çekiyorum. İltihaplanmaya da başladı uçları. Ne denediysem işe yaramadı . Allah rızası için derdime bir çare
kesinlikle bir şeyle kapatma mümkün olduğunca göğüs ucuna tişört vs değmesin hava alsın. bende aynı sorunu yaşadım doktora gittim. doktor vemcaine diye uyuşturucu sprey verdi her emzirmeden önce yıkaman gerekiyor ama emzirme sonrası uyuşturup çok rahatlatıyorduMerhaba hanımlar. 10 günlük bebeğim var ve bir haftadır göğüs ucu yarası çekiyorum. İltihaplanmaya da başladı uçları. Ne denediysem işe yaramadı . Allah rızası için derdime bir çare
birde vemcaine sprey ile birlikte garmastan pomat krem kullanmıştım oda iyi gelmiştiMerhaba hanımlar. 10 günlük bebeğim var ve bir haftadır göğüs ucu yarası çekiyorum. İltihaplanmaya da başladı uçları. Ne denediysem işe yaramadı . Allah rızası için derdime bir çare
Gümüş kapak öneririm aylarca kullandım, çok faydasını gördümMerhaba hanımlar. 10 günlük bebeğim var ve bir haftadır göğüs ucu yarası çekiyorum. İltihaplanmaya da başladı uçları. Ne denediysem işe yaramadı . Allah rızası için derdime bir çare
Ayva çekirdeğini denediniz mi?Merhaba hanımlar. 10 günlük bebeğim var ve bir haftadır göğüs ucu yarası çekiyorum. İltihaplanmaya da başladı uçları. Ne denediysem işe yaramadı . Allah rızası için derdime bir çare
Lansinoh kesinlikle iyilestirmiyor yarayı önlüyor artık yaraysa o kremi sakın sürme ayva jeli al dolaba koy onu sür inan çok iyi gelecekMerhaba hanımlar. 10 günlük bebeğim var ve bir haftadır göğüs ucu yarası çekiyorum. İltihaplanmaya da başladı uçları. Ne denediysem işe yaramadı . Allah rızası için derdime bir çare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?