Meme ucu yarası. Ölücem artık!

busragul89

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Mart 2022
73
18
18
Merhaba hanımlar. 10 günlük bebeğim var ve bir haftadır göğüs ucu yarası çekiyorum. İltihaplanmaya da başladı uçları. Ne denediysem işe yaramadı . Allah rızası için derdime bir çare

Merhaba hanımlar. 10 günlük bebeğim var ve bir haftadır göğüs ucu yarası çekiyorum. İltihaplanmaya da başladı uçları. Ne denediysem işe yaramadı . Allah rızası için derdime bir çare
Geçmiş olsun

Gümüş kapak lansinoh krem aldınız mı
Sıcağa yakın duş masajı yapın
10 dk açıkta bırakın
Sonra lansinoh kremi sürün.
Gümüş kapağı her emzirme sonrası yatarken dahi takın.

Ben sadece Gümüş kapak kullanıyorum yara çatlama olmadı. 2 aylık bebeğim var .

Doğal zeytin yağı çok iyi geliyor. Kendi sütünğzü de sürebilirisniz

Gümüş kapak bir mucize,kesinlikle alın,ben doğumdan birkaç gün önce kullanmaya baslamistim.hem nemli tutup kurumasını engelliyor hem de şekillendirip çocuğun emmesini kolaylaştırıyor.

kesinlikle bir şeyle kapatma mümkün olduğunca göğüs ucuna tişört vs değmesin hava alsın. bende aynı sorunu yaşadım doktora gittim. doktor vemcaine diye uyuşturucu sprey verdi her emzirmeden önce yıkaman gerekiyor ama emzirme sonrası uyuşturup çok rahatlatıyordu

Ayva cekirdegini suya koyup jölemsi bir hal oluyor..onu suruyordum ben. Birde gogus kalkani mi oluyor ismi? Ondan kullandim yara iken.

Gümüş kapak öneririm aylarca kullandım, çok faydasını gördüm

Doğal kantaron yağı bulursanız sürebilirsiniz. Bir aile yakınımın kullanıp fayda sağladığını duymuştum. Yakınımda olsanız, size kendi yaptığım kantaron yağından verirdim.

Gümüş kapak
Kantoron yağı
Zeytinyağı
Göğüs kalkanı
Hametan
Fito
Mustela
Ayva çekirdeği jeli
Heeepsini denedim. Şu an iltihap oldu ucu. Sanırım geç kaldım bişeyler kullanmak için.
Vemcaine spreyim var evde. Bebeğe zararı olmaz mı?

Lansinoh, gogus kalkani, gumus kapak kullandim ama sunu diyebilirim ki, memeyi yine de bebegin emmesi ve anne sutu iyilestiriyor. Bu kullandiklarim cok fayda etmedi. Aciya bir sekilde dayanip bebegimi surekli emzirdim, bi sure sonra bunun faydasi oldu.
Benimki kaniyordu iyice dayanamiyordum. Simdi gecti

Olabildikce kuru tutun. Sabredip emzirin. Geçiyor sonra bir şekilde.

Ayva çekirdeği jeli, zeytinyağı ve aloevera karıştırıp sürünce iyi geliyormuş. Çok geçmiş olsun instada takip ettiğim bir ebe paylaşmıştı ekran fotoğrafını almıştım yükleyemedim buraya nedense

Garmastan kullanmıştım çok iyi gelmişti. Lansinoh ve gümüş kapak bende işe yaramamıştı. Sabırlı olun bitecek..

Eski usul biraz ama ben bu aciyi 3 ay cektim gozumden yaslar geliyordu emzirirken bi teyze sogani ikiye kesip gogus uclarinda beklet gunde 4-5 sefer bi zaman sonra yikarsin hemen yıkama demisti ve gerckten bende ise yaradi

Kirmizi kantaron yagi ama orjinal olcak köylülerden almani tavsiye ederim bende cok cektim kupkuru kaliyordu o iyi geldi birde karbonatli suya pamuk bas emzirmelerden once onla temizle pamukcuguda engeller yaralarinida iyilestirir . Iç camasiri kullanma acikta birak hava alsin

Yukarda sana tavsiye edilen tüm kremleri denedim sonuç hüsran oldu ben çareyi teramisin kremde buldum emzirme sonrası sür ve göğüs kalkanı al mutlaka ben silikon olandan aldım emzirme sonrası teramisini sür ve göğüs kalkanını tak hava alır ve daha çabuk iyileşir benim sol göğsümden kan geliyodu bu şekilde düzeldi inşallah seninde çabucak iyileşir
Emzirmeden önxe mutlaka göğsünü güzelce temizle krem gitmesin bebeğine

Lansinoh kesinlikle iyilestirmiyor yarayı önlüyor artık yaraysa o kremi sakın sürme ayva jeli al dolaba koy onu sür inan çok iyi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…