Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu bende duydum ama operasyondan sonra meme ucunda hissizlik oluşur mu acabaMeme ucu estetği dediğimiz operasyon var areola bölgesi denilen meme ucu kısmı küçük bir cerrahi müdehale ile düzeltile bilir.
Hiç. Bisey canim bebeğin emdiginde cikiyo benimki de öyleydi şimdi dana kadar ucuHanimlar benim gogus uclarim icine gomulu. Bu konudan muzdarip baska arkadaslar var mi ne yapmak gerekiyor
Kuzum bende 4 tane var sirf bu yuzden emziremedim ki benimkinin ucu oyle birseyki elimle bile zorluyorum zoraki cikiyo hemen ice kaciyoHiç. Bisey canim bebeğin emdiginde cikiyo benimki de öyleydi şimdi dana kadar ucu
Hay allah benim ki essek kadar çeke çeke mahvetti bebeler şimdi de uzun diye sınır oluyorumKuzum bende 4 tane var sirf bu yuzden emziremedim ki benimkinin ucu oyle birseyki elimle bile zorluyorum zoraki cikiyo hemen ice kaciyo
Artık gelişen tekneloji ve tercübeler sonrasında öyle bir sorun çok çok nadiren görülmekteOnu bende duydum ama operasyondan sonra meme ucunda hissizlik oluşur mu acaba
Bircok dr la gorustum hepsi hissizlik olacagini soylediArtık gelişen tekneloji ve tercübeler sonrasında öyle bir sorun çok çok nadiren görülmekte
İstersen bir sitemizi ziyaret et oradan canlı destek hattından ulaşırsan daha detaylı bilği için dönüş sağlarım ve daha detaylı bilği veririm eğer isterseniz İstanbulda iseniz ücretsiz muaynede ayarlaya bilirimBircok dr la gorustum hepsi hissizlik olacagini soyledi