Meme ucu içe gömülü

Tuna Ben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2016
354
205
Hanimlar benim gogus uclarim icine gomulu. Bu konudan muzdarip baska arkadaslar var mi ne yapmak gerekiyor

Meme ucu estetği dediğimiz operasyon var areola bölgesi denilen meme ucu kısmı küçük bir cerrahi müdehale ile düzeltile bilir.

Canım benim de aynen öyleydi silikondan sonra düzeldi ve benim iki cocugum var bundan dolayı çocuklarımı doğru dürüst emziremedim :KK42:

Ben de silikonla büyütme ameliyati oldum dr buyuk ihtimalle uclar cikar dedi ama hic cikacak gibi durmuyo. Aksine ameliyattan once memeler kucuk oldugu icin uclarda ona orantili olarak goze batmiyordu. Ama simdi memeler buyuyunce orda kara delik gibi gorunuyor. Bi atasozu var ya Ekmek buldum katik yok, katik buldum ekmek yok. Memenin bi yerini duzeltiyoz obur taraf bozuluyo

Iyi masallah en azindan sen uc adina birsey var ben de yok. Belki zamanla silikonlar asagiya dogru yerlestikce cikar diye umut ediyorum

Bircok dr la gorustum hepsi hissizlik olacagini soyledi
İstersen bir sitemizi ziyaret et oradan canlı destek hattından ulaşırsan daha detaylı bilği için dönüş sağlarım ve daha detaylı bilği veririm eğer isterseniz İstanbulda iseniz ücretsiz muaynede ayarlaya bilirim

X