meme ucu beyazlamasi

lyss

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
568
781
merhaba herkese.
emzirirdikten sonra bebek cikinca meme ucum bembeyaz oluyor. sanki kan cekilmis gibi. arastirdim vazospazm deniyormus. emzirirken aci olmuyor ama sonrasinda hep sizliyor. yarim saat sonra filan normale donuyor. benden baska bunu yasiyan var mi? bir cozum buldu mu? memeyi yanlis kavratmaktan da oluyomus, ona cok dikkat ediyorum ama yine de oluyor. bi de emzirdikten sonra benim meme ucum bebek damakta ezdigi icin iki yandan sikismis oluyor. boyle olmamasi gerekiyormus ama bebegim agzini cok acsa da, ben kahverengi kisimla emzirmeye ne kadar dikkat etsem de sıkışıyor. sizin de böyle mi? bebeğim küçük diye mi damağında sıkışıyor acaba (2.5 aylık)

Merhabalar bir çözüm buldunuz mu? 2aylik ve aynı durumdayım

Zamanla geçiyor. ruj gibi beyaz şekilde çıkıyor dimi ucu benim de öyleydi. Bebek doğru kavradikca siz siyah bölgeyi ağzına sokun dudakları dışa dönük olsun değilse siz çıkarın doğru pozisyonda emzirdiginizdem emin olun. Bazen pozisyon değiştirmek de iyi gelebilir. Koltuk altinidan futbol topu pozisyonu yani emzirin yada sol tarafı emzirecekmis gibi tutup sağı verin . Yatarak emzirin bazen ben böyle geçirdim. Bebekde emmeye alışınca sizde emzirmeye geçiyor. Zaten büyümüş bir kaç ay sonra kendi kocaman açacak .

Merhabalar bir çözüm buldunuz mu? 2aylik ve aynı durumdayım
merhaba. 4 aylık olduktan sonra düzeldi bende. bebek büyüdüğü için muhtemelen daha düzgün emmeye başladı. bi de ucunu sıcak tutmaya bakın. emdikten sonra hemen kapatın.

evet zamanla geçti. 4 aydan sonra gibi. zaten şu an 19 aylık olmak üzere

Merhaba, aynı sorunu bende yaşıyorum bebeğim 40 günlük siz kaçıncı ayda düzelttiniz. Ne denediysem ucunu ezmesini bıraktıramadım. Bu şekilde emmekle sütüm ona yetiyor mu emin olamıyorum.

Merhaba, aynı sorunu bende yaşıyorum bebeğim 40 günlük siz kaçıncı ayda düzelttiniz. Ne denediysem ucunu ezmesini bıraktıramadım. Bu şekilde emmekle sütüm ona yetiyor mu emin olamıyorum.
Pes etmeden ağzına memeyi verdiğinizde dudaklarını dışa döndürün alt ve üst dudaklarini. Ve siyah bölgeli alttan sütten ağzına sokun ittirin. bir süre böyle yapınca öğreniyor bunun nedeni hep biberon kullandiysaniz ondan oluyor yada emzik.biberon yerine kaşık biberonla verin takviye veriyorsanız. Yada baştan dikkat etmiyoruz alışıyor bebek ucunu emmeye. 57- 58. Günden sonra Co giderek azaldı ve birdaha olmadi. Ne günlerdi ama 8 -10öğün bağırıp ağlayarak meme verdim ızdırap resmen.

Ağzına ne kadar sokmaya çalışsam da bir şekilde ucuna geliyor. Doğru kavramadığı için takviye veriyorum kaşık biberon ile zor görünüyor ama inşallah düzeltirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…