Meme slikonu

Sevdanuroz

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2020
115
37
25
Arkadaşlar yıllardır olmak istediğim ameliyati oldum yani meme slikon ameliyati sormak istediğiniz sorular varsa cevaplaya bilirim

Canim devlette oldum her doktorun bilgisi hastanenin ücreti farklı oluyo antalya da oldum toplam da 8 bin kadar gitti
Benim göğüslerim çok küçük değil. 85 takıyorum. 23 yaşındayım. Küçük değil ama yaşıma göre sarkık duruyor. Biraz daha toplu durmasını isterdim. Onları yaptırmışken azıcık da büyütmek isterdim ama tesettürlü biriyim. Ve doktor bayan olsa da erkek asistan vardır yanında diye vaz geçiyorum

Canım sarkik olan göğüsleri icine küçük protez yerleştiriyorlarmis ama göğüslerin var benim çektiğim acılar gerçekten cok kötüyü 2-3 gun hastanede yattım zaten varsa değmez yaptırmaya benim göğsüm hiç yoktu 22 yaşına girdim ona rağmen duz duvar gibiydi erkek kadın diyede tereddüt etme doktorun da erkek ti sekleteride alışmışlar onlar senin psikolojik olarak etkiliyorsa yaptır bence erkek kadın diye sey yapma bu arada agri konusuna gelince benim acı esigim düşük ve göğüsum dar olduğu için acı ikiye katlandı sana daha kolay ve acısız bi şekilde olur.

Küçük protez dedim. Ama o protezi doktorunuzla karar veriyorsunuz zatenn vücudunuz ne alirsa onu

Acı olayı da bir miktar geriye itiyor beni
Hayır korkmayın çabuk toparlandim, dediğim gibi sizin varmış birazda olsa daha rahat geçecektir emin olun biraz acısı oluyo ilk başlarda serum takıyorlar zaten el kol haraketi ettiremiyorsunuz yani ben iki uc gün rahatsa tuvalete gidemedim annem yardım etti el kol oynatamiyorumm çünkü ama tatli bi acı kocaman göğüs böyle atleti de giymisim hoş duyguydu istiyorsanız cekinmeyin bence değer

Arkadaşlar yıllardır olmak istediğim ameliyati oldum yani meme slikon ameliyati sormak istediğiniz sorular varsa cevaplaya bilirim
Geçmiş olsun . Şuanda nasılsınız. Kaç gün oldu . boy ve kilo ölçünüz ile uygulanan metot ve kaç cc takıldığınız da söyeleyebilir misiniz .Teşekkürler

Geçmiş olsun . Şuanda nasılsınız. Kaç gün oldu . boy ve kilo ölçünüz ile uygulanan metot ve kaç cc takıldığınız da söyeleyebilir misiniz .Teşekkürler
Teşekkür ederim cok ıyiyim mutluyum da, 06 Eylül de oldum boy 1.68 kilo 48 bende hiç göğüs olmadığından 300 cc takıldı 330cc de almis ama doktorum tercih etmemis büyük durmuş keske onu yapsalarmis ama cok gec her neyse normal ameliyat yani normal anestezi felan 2 saatlik bi ameliyat canim

Çok sancılı geçti mi. Kaç gün sonra daha iyi hissettin ya da duş alabildin. :) Boyumuz aynı ama kilom 60 benim. bugün muayanem olacak kaç cc olacağı orada şekillenecek bakalım.

Çok sancılı geçti mi. Kaç gün sonra daha iyi hissettin ya da duş alabildin. :) Boyumuz aynı ama kilom 60 benim. bugün muayanem olacak kaç cc olacağı orada şekillenecek bakalım.
Ya agri ilk iki uc gün oluyo tabi sürekli değil ilaçla serumla geçiyo ağrısı haraket edemiyorsun yatıp kalkmıyorsun birinin desteği ile anca bi kac gun destek lazim sonra kendi kendine kalkabilirsin suan 11 gun oldu cok ıyiyim bir haftadan sonrasi cok çok iyi oldum zaten doktorunuza ne istediğinizi belli edin onlar da ona göre sekiilendirsin cok çeşit protez damla var yuvarlak var ama cc ebatlari vs farklı araştırın iyice

bende 5 ekimde oldum 1 hafta oldu suan agrilariniz ne zaman gecti acaba ben 1 haftada pes ettim resmen kollarimi tam kaldiramiyorum odemleriniz azaldimi. Bu arada boyum 1.63 51 kiloyum 340 cc high konuldu bana

bende 5 ekimde oldum 1 hafta oldu suan agrilariniz ne zaman gecti acaba ben 1 haftada pes ettim resmen kollarimi tam kaldiramiyorum odemleriniz azaldimi. Bu arada boyum 1.63 51 kiloyum 340 cc high konuldu bana
ağrılarım gun gün azaldi canim kollarınin ağrıması normal gecer o. Odemler ise yok denilecek kadar az 4 haftadan sonra Odemler bayağı azalıyor ama benim gözüme küçük görünüyor göğüslerim bir iki yıl geçince tekrsr yaptırırım sanırım

dort gozle bekliyorum su agrilar azalsin valla ben hayatta bidaha olmaya goze alamam sanirim ama bunun sonu yok hep daha buyugunu isteriz bende acaba daha buyugu olurmuydu diyorum bence doktorunuz vucuduna gore orantili yapmistir

dort gozle bekliyorum su agrilar azalsin valla ben hayatta bidaha olmaya goze alamam sanirim ama bunun sonu yok hep daha buyugunu isteriz bende acaba daha buyugu olurmuydu diyorum bence doktorunuz vucuduna gore orantili yapmistir
Aynen canım hayırlısi ile geçer inşallah valla 330cc almis neymisde kendisi küçük seviyormus ne alakaysa almis 300 takmis ya çocuk emziirdinizmi bilmiyom ama ben emzirmedigivim için derim dar o yüzden bunu almis yani

yok bende bekarim cocukta yok ama o gogus capina falan bagli biseymis valla her doktorun yogurt yiyisi farkli belki zamanla sizede normal gelecektir boyutu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…