Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim meme asimetrim vardı. Eşitlensin diye ameliyat oldum. 350 cc ve 275 cc mentör high profil takıldı. Dikleştirme ile birlikte. 1.75 cm ve 65 kiloyum. Bana büyüklüğü iyi geliyor.
Bende yaklaşık 11 gün önce meme ameliyatı oldum. Sağ memem sol memeye göre daha büyük duruyor. Doktorum endişelenmemem gerektigini söyledi, ödemden dolayı daha büyük duruyor olabilir.
Ben 2.5 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum sol memem sağa göre daha geç iyileşiyor hala şiş. Bunlar olabilecek ihtimaller genel olarak bir meme diğerine göre daha geç iyileşiyor.
Bende yaklaşık 11 gün önce meme ameliyatı oldum. Sağ memem sol memeye göre daha büyük duruyor. Doktorum endişelenmemem gerektigini söyledi, ödemden dolayı daha büyük duruyor olabilir.
Mental olarak çok yorucu, iyileşme sürecinde ara ara ödemler artip azalabiliyormuş. Sanırım korkmamıza gerek yok ama vakit geçmiyor resmen. Umarım mümkün olduğu kadar kısa sürede iyilesiriz