Meme Silikonunun Riskleri

semachann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
396
347
27
Herhangi bir Türkçe kaynak yok konuyla alakalı ancak İngilizce kaynaklarda meme silikonunun tehlikeleri ve yan etkileriyle alakalı epey bir bilgi mevcut.

Benim de memelerime de (buna sırf kibarlık olsun diye yanlış bir şekilde göğüs demeyeceğim) son zamanlarda gözüme çarpmaya başlayan bir sarkıklık durumu söz konusu. Ben de takıntı haline getirmeye başladım. Ancak gerçekten kararsızım hani bu yola baş koyup koymamak konusunda. Nitekim ben anneannemi meme kanserinden kaybettim. Sağlığın görüntüden önce geldiğinin de bilincindeyim. Bununla birlikte yabancı kaynaklarda küçük de olsa meme silikonlarının kanser riskini arttırdığı yazıyor. Hadi bu küçük bir ihtimal diyelim ancak yaptıranların çoğu halsizlik, baş dönmesi gibi şikayetlere silikonlarını tekrar çıkarttırıyormuş. Buyurun bu da güvenilir bulduğum bir kaynak:

Bu görüntüden şikayetçiyim ancak eğer plastik cerrahi dışında başka bir şansım daha yoksa ve de gerçekten aslında işin bir de başka bir yüzü varsa? Lütfen bu başlığın altına ameliyatınızdan sonraki olumlu olumsuz görüşlerinizi yazın. :)

Ameliyatım hakkında bir tane bile olumsuz görüşüm yok çok şükür.. 2014 Temmuzda ameliyat oldum, bu yaz 5 yıl dolacak.

X